OVA 3 znaka će PONOVO BITI SKUPA NAKON RASKIDA tijekom Merkurovog kvadrata Saturna počevši od 10. Novembra

Ako ste nedavno prekinuli s nekim, a taj je prekid bio i iznenadan i srceparajući, velika je šansa da ćete se uskoro čuti s ovim svojim bivšim.

Zapravo, postoje tri horoskopska znaka koji će se ponovno spojiti nakon raskida tijekom Merkura u kvadratu sa Saturnom počevši od 9. studenog 2021.
Merkur kvadrat Saturn radi s izazovima i komunikacijom te ima sposobnost utjecati na to kako se prekidi mogu ponovno pretvoriti u šminku. Počevši od 10. novembra 2021., možda ćete vidjeti da se nešto počinje reformirati.
Jeste li nedavno sanjali svog bivšeg? Možda su vam u ovom snu nekako ‘signalizirali’, ili ste barem vjerovali? To je prilično uobičajeno kod tranzita kao što je Merkur na kvadratu Saturna, jer komunikacija može dolaziti iz bilo kojeg broja izvora – izvora koji uključuju našu psihu.

Za tri znaka zodijaka postoji velika šansa da ćete otkriti da vi i bivši zajedno imate nedovršeni posao i da je možda vrijeme da se ponovno spojite. Vrlo je moguće i događa se dovoljno često.

Tri znaka zodijaka koji se ponovno okupljaju nakon raskida tijekom Merkurovog kvadrata Saturna od 10. Novembra:

Bik(20. travnja – 20. svibnja)

Ako ste iskreni prema sebi, priznat ćete da niste bili spremni za ovaj raskid, a i dalje se ne osjećate potpuno s tim. Možda ste oboje jednostavno odletjeli s ručke i niste znali kako se povući, pa ste vas dvoje pustili da se sve raspadne, gdje je brzo i naglo završilo.

Tijekom Merkurovog kvadrata Saturna, osjećat ćete duboke osjećaje nedovršenosti – ovdje nešto nije u redu; ovo se nije smjelo dogoditi. Imali ste velike snove s ovom osobom i oni su bili na brodu sa svima njima.

Ali užarene ćudi i bijesni ego natjerali su vas da oboje napustite vezu kao da ste samo velike bebe koje ne mogu podnijeti mirnu komunikaciju. Merkur u kvadratu Saturn može djelovati kao pomoćnik za ponovno spajanje ove veze. Ako mislite da može funkcionirati, može.

 

Nastavak na idućoj stranici…

OVA 3 znaka će PONOVO BITI SKUPA NAKON RASKIDA tijekom Merkurovog kvadrata Saturna počevši od 10. Novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top