3 znaka koji će se ZALJUBITI u PRIJATELJA ili RADNOG KOLEGU tijekom srednjeg neba u Djevici počevši od 10. Novembra

Jedna od osobina tranzita poznatog kao Srednje nebo u Djevici je sposobnost zajedničkog rada s ljudima. Ako radimo na projektima s ljudima na radnom mjestu, to ćemo činiti u miru i slozi. Ako planiramo stvari s članovima obitelji, naši planovi i ciljevi imaju vrlo dobre šanse za uspjeh.

Energija Djevice nam daje uvid, a kada ta energija pokriva više od jedne osobe, ona ima tendenciju zbližavanja ljudi u dogovoru i proizvodnji.

To također može dovesti do privlačnosti prema suradniku; raditi s nekim i postići uspjeh u tom nastojanju može čudno djelovati kao afrodizijak.

Drugim riječima, sredina neba u Djevici može natjerati osobu da se zaljubi u kolegu s posla. Bilo da je to dobra ili loša stvar. To će se sigurno dogoditi tijekom ovog tranzita.

Opasnost je u tome što međuslužbeni odnosi nisu uvijek mudri izbori. S druge strane, mi koji se povezujemo sa suradnicima možda jednostavno ne marimo za mudrost. Uostalom, kada se zaljubljenost podudara s mudrošću?

Tri Horoskopska znaka koji se zaljube u kolegu tijekom srednjeg neba u Djevici od 10. Novembra

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Bio si ovdje prije, Ovne. Zaljubili ste se na radnom mjestu i uskoro ćete to ponoviti. Ono što bi ovaj put moglo biti drugačije jest ideja da ste možda još uvijek zaljubljeni u prvog kolegu u kojeg ste se zaljubili, zapravo, oni bi mogli biti vaš trenutni partner, što bi moglo učiniti stvari ljepljivim.

Sredina neba u Djevici dovela vas je u situaciju da morate blisko surađivati ​​s nekim drugim, a taj vam netko drugi sada počinje izgledati jako dobro. Vau, pogledajte kako dobro radite zajedno, koliko vas dvoje možete postići. Kao da ti je suđeno.

Počet ćete romantizirati ovo poslovno partnerstvo do točke u kojoj počnete vjerovati da ste zaljubljeni u tu osobu. To nije nužno loša stvar, ali htjet ćete ovo zadržati fantazijom, umjesto da ga tjerate u stvarnost.

 

Nastavak na idućoj stranici…

3 znaka koji će se ZALJUBITI u PRIJATELJA ili RADNOG KOLEGU tijekom srednjeg neba u Djevici počevši od 10. Novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top