3 horoskopska znaka koji će biti IZDANI tijekom Merkura u konjunkciji Marsa u Škorpionu 10 -12. novembra

3 horoskopska znaka koji će biti IZDANI tijekom Merkura u konjunkciji Marsa u Škorpionu 10 -12. novembra

9 studenoga, 2021 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Budući da ste toliko hrabri u davanju ljubavi, vjerujete da su vaši iskreni napori i napori pune ljubavi uvijek dovoljni i da oni koji su na udaru vaših monumentalnih iskaza ljubavi i privrženosti ne mogu a da vam ne uzvrate ljubav. Vi ste pravi šampion ljubavi – borite se za svoje voljene, a pretpostavljate da će se oni boriti za vas, zauzvrat.

Kad bi barem ovo mogla biti istina, Lave. Ti si prvak, da, ali nisu svi u tvom životu tako čisti i zlatni kao ti. Tijekom konjunkture Merkura s Marsom u Škorpionu 10. studenoga vidjet ćete tko točno nije na vašoj razini, a tko će vas šokirati dubinom svoje izdaje.

Oduševit ćete se intenzitetom ovog ‘udara po licu’ i to će vas zbuniti. Ne prihvaćate dobro izdaju, a ovaj užasan čin bez sumnje će vas potonuti u duboku depresiju.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Jedan od razloga zašto ćete biti hladno izdani je taj što previše vjerujete jednoj osobi, a ta osoba nikada nije bila u vašoj ligi, Strijelcu. Nisi to navukao na sebe, ali se nisi ni borio, dapače, pretvarao si se – kao što to ponekad činiš – da je sve fantastično, savršeno, ljubavni spoj stvoren na nebu.

Merkur u konjunkciji Mars u Škorpionu čini vas svjesnijim da ste se možda cijelo vrijeme zezali u vezi s tom osobom, a opet, još uvijek ne možete to pristati. Kako je tvoja prosudba mogla biti tako loša?

Nažalost, vi ste zbroj svojih naivnih postupaka, i uza svu ljubav koju izlijevate na ljude koji nisu vrijedni vaše ljubavi, sada ste, opet, izdani od njih. Ako je ovo obrazac s vama, Strijelce, kao što vjerojatno jest, onda iskoristite ovu izdaju kao primjer u što se sljedeći put ne smijete uvaliti.

Stranice: 1 2