OVA 3 horoskopska znaka će imati VRLO TEŠKU SEDMICU, a evo i kako…

OVA 3 horoskopska znaka će imati VRLO TEŠKU SEDMICU, a evo i kako…

8 studenoga, 2021 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Ono što će vas ovaj tjedan stvarno naljutiti je da je ovo tjedan koji ste planirali za zabavu, veselje i uzbuđenje i počinje izgledati kao da se nijedan od vaših planova neće ostvariti. Vaši prijatelji i suradnici potpuno su vam na putu, a vi nemate tolerancije na njihove ludorije.

Igrat ćete na grubu kartu i bit ćete izazvani u zamjenu za svoju gadost. Merkur Opozicioni Uran pretvara vas u bombu koja otkucava. Ako vam se netko približi, možete jednostavno BUM na njih.

U središtu svega je vaš osjećaj odbačenosti. Željeli ste nešto, to se nije i nije moglo dogoditi, a budući da ste vidjeli koliko malo kontrolišete situaciju, sada se osjećate mrzovoljno i loše odgojeno.

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Ono što će vas ovog tjedna, Ribe, činiti neodoljivim, je izrazit osjećaj usamljenosti. Ne volite se osjećati usamljeno, a ako ostanete sami predugo, tonete u očaj. Nešto se dogodilo — više nego vjerojatno da se dogodilo nešto između vas i prijatelja što je ostavilo loš okus u vašim ustima.

Ne znate kako pomiriti ovaj osjećaj i on vas strmoglavi u vrlo mračno mjesto. Svjesni ste da to neće trajati zauvijek, ali na neki način vam također omogućuje da se ‘prepustite’ lošem osjećaju.

To je poput malog odmora od toga da morate imati sretno lice kako biste uvjerili druge da ste dobro. Mjesečeva konjunkcija Neptun je ono što vas dovodi u funk, jednostavno zato što vas, Ribe, njegova sposobnost da nas previše gurne u naše misli tjera da zaronite preduboko.

Stranice: 1 2