LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

ljubavni horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Novembar: Danas će netko upoznati osobu koja će biti PREVIŠE SAVRŠENA da bi bila ISTINITA…

 

Ovan

Ljubavni horoskop: Zlatno pravilo odnosa govori da slušate svoje srce. Neka vaše srce ovaj put upravlja vašim umom. Ljudi oko vas neće moći suditi o vašem partneru. Stoga ne tražite njihovu presudu o svom ljubavnom životu. Slijedite svoje srce i održavajte svoje samopoštovanje. Bitna vam je čistoća vašeg odnosa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik

I vi i vaš partner danas ste puni ideja! Možete kolektivno organizirati događanja na svom radnom mjestu ili organizirati društveno druženje kod kuće sa svojim dragim osobama! Svaki od ta dva pokušaja će postići viši društveni status i izgraditi bolje veze s ljudima. Samo ne pozivajte one koji vam nisu dobronamjerni!

 

Blizanci

Zvijezde su se poravnale kako bi vam pomogle da upoznate osobu svojih snova. On/ona će biti avanturistički nastrojen i s dobro razvijenim smislom za humor. Možda niste zamislili nekoga baš ovakvog, ali on/ona će se vrlo približiti onome što želite. Dakle, svakako izrazite svoju simpatiju i dajte nagovještaj o svojim osjećajima.

 

Rak

Netko neodoljiv ti je blizu. Ipak, ne možete pronaći način da doprete do njihova srca. Nemojte se obeshrabriti, sami vaši pokušaji da nađete mjesto u srcu nekog tijela dobro će ih se dojmiti! Stvari se mogu činiti bezbrižnima, ali ljubav može tinjati iza kulisa i vrlo brzo ćete se možda naći u ljubavnom prekidu.

 

Lav

Ovo je vrijeme da učvrstite sve one odnose koje ste ignorirali u potrazi za romantikom. To uključuje vaše roditelje, vašu braću i sestre, vašu širu obitelj i vaše prijatelje. Morate shvatiti da ti drugi odnosi nisu ništa manje važni i da vam pružaju vrijedan sustav podrške. Morate ih njegovati koliko i svaku romantičnu vezu.

 

Djevica

Eksperimentiranje je ključna riječ dana! Možete pitati i dopustiti sebi da učinite najčudnije stvari ikad! Odijevajte se u retro stilu, jedite hranu različitih kultura, budite spontani u onome što govorite, krenite na putovanja i budite dovoljno strogi da ne dopustite svijetu da se miješa u vaše stvari.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top