3 horoskopska znaka čiji će se ODNOSI RASPASTI tijekom Venere nasuprot Marsu od 8. Novembra!

3 horoskopska znaka čiji će se ODNOSI RASPASTI tijekom Venere nasuprot Marsu od 8. Novembra!

7 studenoga, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Kada su astrološka čitanja tek počela, siguran sam da su sve postojale veze na daljinu. “Oženit ćeš ovu djevojku u sljedećem gradu, sine moj. A sada obavijestimo njezine roditelje slanjem poruke golubom pismonošom.”

Sada imamo online romanse, koje su češće nego što bi se očekivalo.

Možda ste u romantičnoj vezi koja se uglavnom odvija na internetu. Vi ste ovdje i oni su tamo, i oboje ste shvatili da se odnos temelji na tekstovima i emojijima.

Venera nasuprot Marsu čini da oboje uvidite kako to nedostaje, a jedan od vas će postati prilično zahtjevan u pogledu toga da to učini ‘stvarnim’.

Vi ili vaš partner zahtijevat ćete osobni sastanak. Jedan od vas će tu ideju odbiti, što će pokrenuti lančanu reakciju pitanja i svađa, što će dovesti do kraja veze.

 

 

Riba(19. veljače – 10. ožujka)

Nije mnogo ljudi stvoreno za romansu, ali vi ste apsolutno netko tko se može nositi s njom. Ako ste trenutno u vezi u kojoj se ne viđate svaki dan, vi, Ribe, vjerojatno ste više nego zadovoljni načinom na koji ona funkcionira.

Nisu ti u licu i ne moraš im pokazivati ​​svoju najgoru stranu.

Venera nasuprot Marsu želi više i utječe na točku gledišta vašeg partnera po ovom pitanju. I oni žele više, ali vi još niste spremni za više.

Tek se navikavate na oseke i oseke onoga za što vjerujete da je savršena veza. Konačno, imate svoj prostor, a sada ova osoba o kojoj ste došli da brinete želi upasti u ovaj vaš prostor.

Sada, zahvaljujući Veneri nasuprot Marsu, izgledate kao negativac, samo zato što želite zadržati svetost vlastitog osobnog prostora.

Ovo je početak kraja veze, i iskreno, možda će biti i najbolje.

Stranice: 1 2