LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

ljubavni horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Novembar: Jednog znaka dugo muče sumnje, ali danas će konačno znati na čemu je…

 

Ovan

Ljubavni horoskop: U potrazi za ljubavlju otišli ste predaleko, ali bez potrage! Ne morate ići dalje. Netko tko je bio blizak prijatelj je onaj tko je zaljubljen u tebe, ali ti ne priznaje. On ili ona mogu imati strah od odbijanja ili žele da ga prvi zaprosiš! Provedite neko vrijeme s njima i moći ćete otkriti put do njihovih srca.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik

Nemojte se osjećati utučeno jer vaš spoj nije ispao onako kako ste mislili. Dajte vremena vezi. Vjerojatno niste u stanju vidjeti unutarnje srce. Vaš partner ima zlatno srce. Nekoliko slučajeva će dokazati da vaš partner vrijedi za vas. Želja za intimnim susretom je na kartama s obje strane.

 

 

Blizanci

Ljubavni horoskop:  Možda ćete imati kratke i drhtave veze s privlačnim strancima. Moći ćete ih lako uvjeriti svojim šarmom i zašećerenim razgovorima. Ali ne očekujte da će ti angažmani nikamo voditi. Ne tražite dublja značenja kada ih nema! Flert je u zraku i morate ga udahnuti.ᅠ

 

ᅠᅠ

Rak

U posljednje vrijeme ignorirate svoje prijatelje, a vrijeme je posebno povoljno za prijateljski izlazak. Izađite i pogledajte kino ili organizirajte jednostavan prijateljski izlazak i osjetit ćete stres koji niste ni primijetili, a koji će lako nestati. Također vas može kontaktirati netko iz vaše prošlosti tko vam je nekada bio blizak.

 

 

Lav

Ljubavni horoskop: Skloni ste ignorirati svoj ljubavni život i partnera dok sve više vremena posvećujete svom poslu i karijeri. Vaš partner je sasvim razumio, ali sada on ili ona možda pokazuju znakove nestrpljenja. Od vitalnog je značaja da obratite pozornost na svoj osobni život prije nego što se razvije u punu krizu. Međutim, možda nećete ni prepoznati problem dok ne bude prekasno.

 

 

Djevica

Otkrit ćete novu dimenziju u vašoj vezi. Ponašanje vašeg partnera u posljednje je vrijeme prilično zbunjujuće, no danas će objašnjenja postati dostupna. Ali na vama je što ćete učiniti s ovim informacijama. Preporučljivo je dugo i duboko razmisliti prije nego što poduzmete bilo kakvu akciju. Samci bi trebali oprezno nastaviti s novom osobom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top