IZABERI sliku koja te najviše privlači i DOBIT ĆEŠ VRLO BITNU LJUBAVNU PORUKU koja će ti OTVORITI OČI!

IZABERI sliku koja te najviše privlači i DOBIT ĆEŠ VRLO BITNU LJUBAVNU PORUKU koja će ti OTVORITI OČI!

6 studenoga, 2021 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Ako ste izabrali ovu sliku, ona vam poručuje da uvijek zadržite velik dio sebe i da se ne mijenjate zbog nikoga. Vi ste takvi kakvi jeste. Satkani ste od vrlina i mana, baš kao i svaki čovjek. Postoje stvari u životu sa kojima se ponosite i sa kojima se ne ponosite, isto kao i svaki drugi čovjek.

U početku ljubavne veze, partner vas zavoli takvu kakvi jeste. Prihvati vas takvu kavi jeste. Prihvati vas sa svim vašim vrlinama i manama. Ali kasnije vas pokušava promijeniti i oblikovati po svojim željama. U svaoj vezi da bi opstala, potrebno je prilagođavanje, razumijevanje, tolerancija, kao i još mnogo toga, ali i prihvaćanje.

Svaka osoba bi trebala biti spremna na rečeno maloprije. Ali, ne dozvolite nikada da vas partner promijeni u cijelosti. Nemojte na tom putu izgubiti sebe ugađajući partneru. Potrebno je neke stvari promijeniti za dobrobit veze i boljih odnosa, ali treba zadržati onaj najveći dio sebe i nikada izgubiti sebe.

Jer, vratimo se na početak, u početku vas je zavolio baš takvu kakva jeste. Mnogi izgube sebe u ljubavnim vezama dok pokušavaju ugoditi partneru.

 

TREĆA SLIKA:

Ako ste izabrali ovu sliku, ona vam šalje lijepu ljubavnu poruku i savjet. Mnoge veze između partnera nemaju ista pravila igre. U mnogim vezama jedan od partnera sebi dozvoljava određene stvari, a to isto ne dozvoljava svom partneru.

Ne dozvolite sebi u vezi tako nešto. U svakoj vezi bi trebala vladati ista pravila za sve. Sve što si vaš partner dozvoljava, dozvolite i vi sebi i obrnuto. Ne dozvolite da se postavi kao domina i da određuje sva pravila. U vezi se zajednički sve treba riješavati i donositi zajedno odluke.

Nemojte dopustiti da vam nametne osjećaj manje vrijednosti. Ništa vi niste manje bitni od vašeg partnera, a ni vrijedniji, isto kao ni vaš partner od vas. U zajednici moraju vladati ista pravila, poštovanje i kompromis, a ne omalovažavanje.

Nemojte se odreći sebe samo zato da bi ugodili partneru. Živite sebe i svoja pravila, naravno uz određene kompromise i razumijevanje, ali na tom putu nemojte izgubiti sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubav je ponekad slijepa, zaljubljenost je ponekad ravna ludosti kada smo u stanju činiti baš sve samo da ugodimo partneru, a na tom putu često izgubimo sebe.

Stranice: 1 2