ZAVRŠAVA ljubavna veza OVA 3 horoskopska znaka tijekom Mjesečevog trigona Saturna počevši od 06. Novembra!

ZAVRŠAVA ljubavna veza OVA 3 horoskopska znaka tijekom Mjesečevog trigona Saturna počevši od 06. Novembra!

5 studenoga, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ima nešto u vezi s krajem godine zbog čega poželite da zatvorite kupnju s toliko stvari u svom životu, a nažalost, vaša ljubavna veza je jedna od njih. Ono što ovdje funkcionira je da je vaš partner istog načina razmišljanja, a ono na čemu možda oboje trenutno radite jest to da pokušavate to učiniti prijateljski i s milošću.

Mjesečev trigon Saturn je prilično neuljudan i nespretan, stoga očekujte nekoliko zastoja na putu. Više se ne želiš boriti. Svađe i pretjerane svađe ono su što vas je danas dovelo na ovo mjesto, ali s ovim tranzitnim zračenjem, jednostavno je vrijeme da se stvari okončaju. Sretni ste u činjenici da je ovo odluka koja se donosi obostrano, i iako razdvajanje može biti traumatizirajuće, oboje znate da je to na duge staze na bolje.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Vi ste prilično teška mušterija kada je ljubav u pitanju. Zahtijevate odanost i lojalnost, a ako čak i posumnjate da vas barem malo ne poštuju, spremni ste baciti se na ručnik. Jednostavno se ne možete lako pouzdati, a uz oštar tranzit koji umom gazi um kao što je Mjesečev trigon Saturn, doći ćete do zaključka da vas partner ili vara, ili laže o nečemu.

Vi ste na putu vlastitom ljubavnom životu i njegovom uspjehu, ali to nećete priznati, jer ne želite preuzeti odgovornost. I tako, vaš nedostatak povjerenja, vaša nesposobnost da POKUŠATE, zajedno s vašom impulzivnom željom da zatvorite željezna vrata na onoga za koga mislite da će vas povrijediti, će proraditi.

Oni to ne završavaju; ti si. A svoju vezu prekidate jer ste tvrdoglavi i iracionalni. Spremate se napraviti nepravedan potez koji će boljeti, ali Škorpion mora učiniti ono što i Škorpion.

Stranice: 1 2