LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Decembar: Biti usamljen, čak i kada ste u vezi, nije zabavno i to je ono što OVAJ znak MORA PROMIJENITI…

LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Decembar: Biti usamljen, čak i kada ste u vezi, nije zabavno i to je ono što OVAJ znak MORA PROMIJENITI…

24 prosinca, 2023 0 By Admin 2

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ljubavni horoskop: Koje su tvoje najdublje želje?

I, krajnje je vrijeme da neke od njih izvučete na površinu, ne da zacijele, već da ih aktualizirate. Pretvorite svoje želje u stvarnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ljubavni horoskop:  Jeste li slobodni i voljeli biste da niste?

Izložite namjeru da upoznate srodnu dušu koju ste čekali da upoznate. Prestani govoriti, dobro si kad nisi, pogotovo ako nisi sretan što si sam.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Romantika i vrijeme s nekim koga volite je vrijedno ulaganje vašeg vremena jer vam donosi sreću.

Počnite s malim. Počnite s malom ljubavnom notom ujutro i budite namjerni kada se želite zbližiti jedno s drugim.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ljubavni horoskop:  Vi ste tako sentimentalna duša i volite sve što dolazi s bliskim odnosima.

Već znate da djela govore više od riječi, pa kad vam netko pokaže da je istinski iskren to vas dirne u srce.

Ako se osjećate kao da je vaš odnos još uvijek nejasan, obratite više pažnje na suptilne tragove. I, ako primijetite da znakova ljubavi nema, nemojte to zanemariti ili se zbuniti. Prihvatite ono što vidite kao stvarno.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Morate se osjećati kao da je vaš dom vaša vila, ili u najmanju ruku, udobna kako biste se mogli opustiti nakon što dan završi i spremni ste družiti se na kauču zagrljeni sa svojim najboljim krznenim prijateljem ili partnerom .

Učinite svoj osobni prostor malo posebnim. Neka stvari budu i vizualno privlačne.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ljubavni horoskop:  Nije lijepo spontano pristupiti važnim razgovorima. Možete uhvatiti nekoga nespremnog i spriječiti sebe da dobijete rješenje koje toliko želite.

Dakle, iskoristite ovo vrijeme da isprobate najbolje vrijeme da pristupite svom partneru i vodite važne razgovore. Jutro možda nije najbolje, a možda ni kasno navečer. Ako morate, zakažite spoj posvećen samo čavrljanju o temama koje trebate skinuti s dnevnog reda.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ponovno postavite svoje ciljeve, uključujući i svoje financijske. Pogledajte svoj životni stil u cjelini.

Možda previše trošite na obroke za van i radije biste novac upotrijebili za kuhanje i pokušali ranije otplatiti auto. Nemojte se prepustiti svojoj viziji financijske slobode jer ne želite biti tvrd nos u vašoj vezi. Potaknite oboje da budete na istoj stranici.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Ljubavni horoskop: Imate moć i kapacitet da napravite važne promjene, čak i kada osjećate da vas nitko neće podržati, ili još gore, da ćete biti potkopani.  Ne želite biti ogorčeni zbog toga što stalno dajete sebe, ali ne dobivate ništa zauzvrat.

Ovo su trenuci kada svoje potrebe i želje staviti na prvo mjesto nije sebično već odgovorno.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Kaže se da privlačimo vrstu ljubavi za koju vjerujemo da zaslužujemo, pa, možda ćete pronaći temu u svom ljubavnom životu.

Nalazite li se u blizini ljudi koji žele više nego što ste spremni dati? Možda postoji nešto što niste shvatili o svojim željama i trebali biste pažljivo razmotriti ovaj mjesec.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ljubavni horoskop:  Biti usamljen, čak i kada ste u vezi, nije zabavno, i to je ono što se mora promijeniti.

Vrijeme je za upoznavanje novih ljudi.

Ponekad je lakše reći nego učiniti, ali možda ćete otkriti da u trenutku kada počnete objavljivati ​​u svemiru da želite proširiti svoj društveni krug, tada vam se to počinje događati prirodno.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Možete prerasti nekoga koga volite, a kada se neprestano mijenjate, razvijate kao osoba, počinjete primjećivati ​​da rastete dio od onoga koga volite.

Možda je vrijeme da počnete upoznavati nove ljude. Možda je ova veza poslužila svojoj svrsi i morate pažljivo razmotriti svoje sljedeće korake.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Ljubavni horoskop:  Živiš, voliš i učiš, zar ne?

Dakle, svoju energiju najbolje je potrošiti na stjecanje mudrosti i znanja koji vas izrastaju u tip osobe u koju želite biti zaljubljeni iu svojim vezama. Ljubav ne prestaje kada nađete osobu s kojom želite provesti život. Tek je počelo.