LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

ljubavni horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 06. Novembar: Netko će se tako JAKO ZALJUBITI  da će zaboraviti na sve drugo…

OVAN – ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop:  Romantični odnosi danas zaostaju jer se sve više uključujete u druge obiteljske odnose. Vaši roditelji i / ili djeca zahtijevat će puno vašeg vremena i pažnje. No, ako uključite svog partnera u rješavanje ovih situacija, moći ćete pronaći romantiku čak i na najnevjerojatnijem mjestu. To će vam omogućiti novi uvid u vašu vezu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Nedavno ste bili nemarni prema svim vrstama odnosa u svom životu! Ali prije nego što postane kasno morate premostiti jaz! Vaš partner je stajao uz vas u čudnim vremenima, ali negdje mu ne možete vratiti isti uspjeh. Ne spekulirajte o manama koje vaš partner posjeduje. Niste primijetili dok se jako poboljšao!

 

 

BLIZANCI

Želite biti voljeni i maženi kao nikada prije, a to vas može učiniti zahtjevnijima i nesigurnima! Danas biste mogli djelovati prerano i zahtijevati od partnera da vaša afera ostane osobna, što se čini kao težak zadatak jer ste oboje na istom radnom mjestu. Pokušajte razumjeti težak položaj u koji stavljate svog partnera! Ljubavni horoskop.

 

 

RAK

Vaš partner može učiniti nešto što će povećati vaše povjerenje u vašu vezu. Uslugu možete uzvratiti jamčeći sretno zajedničko vrijeme. Možda ćete se sretno provesti sa svojom ljubavlju. Možete jesti zajedno vani. Odvojite vrijeme da upoznate svog partnera sa svojom obitelji. Upamtite da spori i postojani pobjeđuju u utrci. Odmjerite svačije raspoloženje prije nego što učinite korak.

 

 

LAV

Pustolovni ste i stoga ste htjeli riskirati sastanak na slijepo. Pokazat će se sirov i neugodan datum! Kiša vani može vas držati vezanim za mjesto održavanja, ali uskoro će prestati i osoba vas neće ljutiti u budućnosti! Netko pametan i privlačan uskoro će ući u vaš život do tada samo uživajte.

 

 

DJEVICA

Vjerojatno će se sada pojaviti komplikacije u vašim romantičnim odnosima. Morate čvrsto držati svoj temperament jer ljutnja ili uzrujanost neće dati nikakve plodne rezultate. Također morate identificirati ljubav i naklonost koju osjećate prema svom partneru koji je pokopan pod brdom stresa. Održavanje fine ravnoteže između vašeg samopoštovanja i predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top