3 horoskopska znaka koji VIŠE NE ŽELE BITI U BRAKU za vrijeme Venere na kritičnom stupnju od 6. Novembra!

3 horoskopska znaka koji VIŠE NE ŽELE BITI U BRAKU za vrijeme Venere na kritičnom stupnju od 6. Novembra!

5 studenoga, 2021 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Za razliku od Bika, vi ste impulzivni i djelujete impulsivno, ponekad na vlastiti šok. Venera u horoskopskom znaku Škorpion na kritičnom stupnju može potaknuti više na ovu vrstu hiperimpulzivnosti, a možda ste upravo u točki kada kažete svom supružniku: Želim razvod.

Ono što se tiče ovog tranzita je da ste ovaj put sigurni. Ne šališ se i nemaš namjeru odustati od svoje izjave.

Šokirat ćete se još jednom, 6. studenog, kada te riječi izađu iz vaših usta. Također ćete omamiti svog partnera, koji je možda i sumnjao u to, ali nikada ni u najluđim snovima nije mislio da ćete zapravo otići tako daleko.

Pa, ići tako daleko je ono što namjeravaš učiniti, pa te molim, Djevica, ako ovo nije samo let mašte. Budi ljubazna prema načinu na koji ćeš okončati svoj brak, ako je moguće.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Venera na kritičnom stupnju mogla bi vam u ovom studenom izazvati osjećaj melankolije, kao da će se dogoditi nešto za što ste oduvijek znali da će se dogoditi.

I tu dolazi karma koja uzima svoj danak. Već neko vrijeme znaš da više ne želiš biti u braku.

Ono što je započelo kao dobra ideja sada je postala stara ideja, ona koja više nema nikakvu važnost u vašem životu. Tužno je, ali ponekad je istina tužna, ali kako se kaže, istina te može osloboditi, a ta istina je ta na koju računaš, za to oslobođenje.

Jednostavno vam je potrebno vrijeme sami  i to nije ona vrsta “trebam malo prostora, dušo…”. To je verzija “Moram se odvojiti od tebe”. Možete predložiti svojevrsni kompromis, jer tražite pravno razdvajanje da vidite kako će stvari funkcionirati. Teško je, ali ovo bi mogla biti žrtva koju trebate podnijeti da biste bili sretni.

Stranice: 1 2