LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Novembar: OVOM znaku će trebati OGROMNO STRPLJENJE jer će buknuti STRAŠNA SVAĐA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Novembar: OVOM znaku će trebati OGROMNO STRPLJENJE jer će buknuti STRAŠNA SVAĐA…

20 studenoga, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Ljubavni horoskop: Dan je savršen da očistite zrak i iznesete na vidjelo sve latentne probleme vaše veze. Ovo čišćenje zraka je prijeko potrebna vježba koju ste odgađali. Pomoći će očistiti vaš odnos i udahnuti mu novi život. Očekujte uživanje u sjajnoj romantičnoj gesti pred kraj dana.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubavni horoskop:  Slavlje iza ugla! Za one koji su u braku mogu se razveseliti zbog osobnog ispunjenja, može biti poput završetka još jedne godine zajedništva ili možda u njihovoj obitelji roditi novo dijete. Za one od vas koji ste nevjenčani čini se da svoju vezu odobrava obitelj, koja vam se već dugo protivi.

 

BLIZANCI

Danas uživajte u romantičnom vremenu sa svojim partnerom. Bit će to opušten i lijen dan. Čak i ako ne planirate ništa posebno, provest ćete neko kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i svojom obitelji. Stavite hitne probleme na čekanje i uživajte u malim stvarima današnjeg života. Bit ćete ispunjeni osjećajem zadovoljstva i čuđenja.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Možda ćete se danas odlučiti savršeno se dotjerati kako biste impresionirali svoju voljenu! Koju god frizuru napraviš ili nosiš, dodat će šarm tvojoj osobnosti! Štoviše, od svog partnera možete dobiti dopuštenje da nastavite u potrazi za svojim interesima. Time ćete se zauvijek zaljubiti u svog partnera!

 

LAV

Danas ćete biti neuobičajeno agresivni u ljubavi. Vaš će partner vjerojatno biti prilično zapanjen jer je navikao na nježne romantične geste s vaše strane. Ali svidjet će im se vaš novi stil i bit će vam više nego prikladan. Istražite različite dimenzije vašeg odnosa danas. Bit ćete ugodno iznenađeni.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Obilježen vam je odličan dan ako se želite skrasiti u vezi. Izrazite se svojoj obitelji. Bit će sretni jer iz vašeg planetarnog položaja danas curi pozitivna energija. Danas je dan za slavlje s najmilijima. Provedite vrijeme sa svojom obitelji kako biste pokazali svoju brigu i brigu. Svidjet će im se vaš čin.

VAGA

Danas će vjerojatno buknuti nesuglasice između vas i vašeg partnera. Problemi mogu biti vrlo mali ili vitalni, ali svi se već duže vrijeme gnoje u vašoj vezi. To je rezultat nedostatka pravilne komunikacije među vama. Trebat će vam ogromno strpljenje da se nosite sa situacijom ako želite spasiti ovu vezu.

 

ŠKORPIJA

Strast je red dana. Iznenadit ćete svog partnera ekstravagantnom i romantičnom gestom i za to ćete biti nagrađeni. Danas se osjećate vrlo velikodušno, kako u troškovima tako i u ljubavnom činu. Vaša priroda darivanja će izazvati strastven i sladak odgovor vašeg partnera. Pripremite se za uživanje u običnom danu koji postaje poseban zahvaljujući vašem trudu.

 

STRIJELAC

Dan je savršen za ljubav. Pokažite svoju zahvalnost za tu posebnu osobu u vašem životu tako što ćete učiniti nešto neočekivano i pogledajte kako taj dan postaje poseban. Romantika je u zraku. Ako ste slobodni, danas je dan kada ćete možda upoznati ljubav svog života ili tek početi vidjeti blisku osobu u potpuno novom i romantičnom svjetlu.

 

JARAC

Danas ćete početi shvaćati da nećete odgovarati na tuđe manipulacije i krenut ćete u povlačenje zdravih granica u vašim odnosima. Morate shvatiti da čak ni vašem najvećem dobronamjerniku ne bi smjelo biti dopušteno da odlučuje umjesto vas i na kraju je vaše mišljenje ono što je važno. Učinite taj prvi korak i poštovanje prema sebi će se značajno povećati.

 

VODOLIJA

Ljubavni horoskop: Danas ste prilično razdražljivo raspoloženi i vjerojatno ćete to iznijeti na svog partnera. Shvaćate da ste nepravedni, ali vam je i dalje teško ne dodijeliti krivnju tamo gdje ona nije dužna. Od vitalnog je značaja da kontrolirate svoje promjene raspoloženja. Ako to ne možete učiniti, pokušajte provesti neko vrijeme daleko od partnera. Inače će vaša veza biti ugrožena.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop: Izađite i učinite nešto avanturističko sa svojom dragom osobom danas. Što god da radite, trebalo bi biti fascinantno! To će unijeti malo lakoće u napetu situaciju između vas i vašeg partnera. Lako ćete prenijeti partneru svoja nova iskustva i osjećaje.ᅠᅠ