LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Decembar: Danas će jedno SRCE BITI SLOMLJENO i pući će najjače…

LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Decembar: Danas će jedno SRCE BITI SLOMLJENO i pući će najjače…

29 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop:  Planetarne aktivnosti dovele su do burnog vremena u vašoj vezi. Posljednjih nekoliko dana bilo je bogato događajima i ovo vas je dovelo u obrambeno raspoloženje u kojem se samo nadate da ćete oboriti glavu i održati mir. Međutim, ovo je upravo trenutak kada trebate istražiti svoju vezu agresivnijim stilom da biste shvatili njezinu dubinu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dan je dovoljno dobar samo za osvajanje i objedovanje! Naći ćete mnogo ljudi kako lebde oko vas radi vaše pažnje. Svi su tu radi jedne ili druge dobiti, nitko od njih nije vrijedan ozbiljnog angažmana! Međutim, jedan od njih mogao bi se pokazati kao dobar prijatelj s kojim možete dijeliti stvari na platonskoj razini.

 

 

BLIZANCI

Posljednjih nekoliko dana tjeskoba i sumnje u vašu trenutnu ili buduću vezu obuzeli su vam um. Danas će sve sumnje biti uklonjene i moći ćete svog partnera, kao i odnos vidjeti u jasnom svjetlu. Moći ćete donijeti jasnu i informiranu odluku o svom ljubavnom životu.

 

 

RAK

Morate promijeniti svoju rutinu ako želite sustići nekoga zanimljivog, vaša će veza ponovno doseći istu dosadnu razinu! Morate se promijeniti iznutra da biste unijeli veliku promjenu u svoj ljubavni život! Nećete imati pojma koliko uzbudljive stvari mogu postati ako se budete oblačili drugačije!

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Možete prikupiti hrabrost da važnoj osobi date do znanja kako osjećate tu osobu. Iskoristite najbolje mogućnosti koje vam se nađu. To je dan kada se puštate da idete s tokom. Možda vas mnoge druge stvari ne smetaju, okrivite svoje zvijezde.

 

 

DJEVICA

Manji sukobi mogu se dogoditi danas s vašim partnerom. Pokušajte ne biti razdražljivi niti ulaziti u bilo kakve argumente iako se oni čine neizbježnima. Problemi se lako mogu preokrenuti. Danas izbjegavajte sukobe. Morate posvetiti posebnu pozornost svojoj djeci i provesti kvalitetno vrijeme s njima. Bolje je danas ići na obiteljske aktivnosti nego na bilo kakve romantične planove.

VAGA

Svaki pojedinac je jedinstven i želi se potpuno istražiti! Ali ste isto sputavali svog partnera! Bojite se da bi se mogli odreći nečeg vrijednog, a preuzeti rizik možda neće biti uspješan. Samo se opustite i dopustite svom partneru da istraži sebe. Njima je jako potrebna vaša podrška. Dajte im ga i začinite ga s malo romantike! ᅠ ᅠ ᅠ

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Izađite i učinite nešto avanturističko sa svojim dragim danas. Što god radili, trebalo bi biti fascinantno! To će unijeti malo lagodnosti u napetu situaciju između vas i vašeg partnera. Lako ćete prenijeti svoja nova iskustva i osjećaje svom partneru.

 

 

STRIJELAC

Ljubav i romantika sada vam okupiraju um i možda ćete početi aktivno tražiti romantičnog partnera ako ste slobodni. Ako ste već s nekim, vrijeme je da donesete neku važnu odluku, poput toga hoćete li vezu podići na višu razinu ili će vam biti bolje bez nje. U oba se slučaja danas očekuju velike promjene u odnosima. –   Ljubavni horoskop.

 

 

JARAC

U ovom trenutku bit ćete suočeni s brojnim financijskim zahtjevima svoje obitelji. Vaša je predanost prema vašoj obitelji i morat ćete ih upoznati. Morate shvatiti da iako izgledaju puno, oni su zapravo opravdani. Ali ne brinite, bit ćete sposobni ispuniti sva očekivanja i to će na kraju ojačati vaše odnose.

 

 

VODOLIJA

Vjerojatno ćete puno istražiti dušu u vezi sa svojim ljubavnim životom. Nosili ste naočale u nijansama ruže kad ste prije prosuđivali svoju vezu, ali sada ćete moći usvojiti daleko razumniji i zreliji pristup ljubavi. Doći ćete do jasne ideje o tome što želite od svog partnera i odnosa i koliko ste mu spremni dati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Dan će biti balans između vašeg posla i karijere i vaše obitelji. Oboje postaju prilično zahtjevni u posljednjih nekoliko dana, a vi ste bili na oba. No, to će danas biti prilično teško učiniti. Možda se čini da morate odabrati jedno ili drugo. Najbolje je odmah se koncentrirati na radna pitanja, iako ćete s obitelji morati biti taktični. Ljubavni horoskop