LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

ljubavni horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP za 05. Novembar: Danas će jedno SRCE BITI SLOMLJENO i pući će najjače…

 

OVAN

Ljubavni horoskop:  Planetarne aktivnosti dovele su do burnog vremena u vašoj vezi. Posljednjih nekoliko dana bilo je bogato događajima i ovo vas je dovelo u obrambeno raspoloženje u kojem se samo nadate da ćete oboriti glavu i održati mir. Međutim, ovo je upravo trenutak kada trebate istražiti svoju vezu agresivnijim stilom da biste shvatili njezinu dubinu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dan je dovoljno dobar samo za osvajanje i objedovanje! Naći ćete mnogo ljudi kako lebde oko vas radi vaše pažnje. Svi su tu radi jedne ili druge dobiti, nitko od njih nije vrijedan ozbiljnog angažmana! Međutim, jedan od njih mogao bi se pokazati kao dobar prijatelj s kojim možete dijeliti stvari na platonskoj razini.

 

 

BLIZANCI

Posljednjih nekoliko dana tjeskoba i sumnje u vašu trenutnu ili buduću vezu obuzeli su vam um. Danas će sve sumnje biti uklonjene i moći ćete svog partnera, kao i odnos vidjeti u jasnom svjetlu. Moći ćete donijeti jasnu i informiranu odluku o svom ljubavnom životu.

 

 

RAK

Morate promijeniti svoju rutinu ako želite sustići nekoga zanimljivog, vaša će veza ponovno doseći istu dosadnu razinu! Morate se promijeniti iznutra da biste unijeli veliku promjenu u svoj ljubavni život! Nećete imati pojma koliko uzbudljive stvari mogu postati ako se budete oblačili drugačije!

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Možete prikupiti hrabrost da važnoj osobi date do znanja kako osjećate tu osobu. Iskoristite najbolje mogućnosti koje vam se nađu. To je dan kada se puštate da idete s tokom. Možda vas mnoge druge stvari ne smetaju, okrivite svoje zvijezde.

 

 

DJEVICA

Manji sukobi mogu se dogoditi danas s vašim partnerom. Pokušajte ne biti razdražljivi niti ulaziti u bilo kakve argumente iako se oni čine neizbježnima. Problemi se lako mogu preokrenuti. Danas izbjegavajte sukobe. Morate posvetiti posebnu pozornost svojoj djeci i provesti kvalitetno vrijeme s njima. Bolje je danas ići na obiteljske aktivnosti nego na bilo kakve romantične planove.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top