3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU AFERU za vrijeme Mjeseca u Škorpionu od 5. Novembra

4 studenoga, 2021 0 By Admin 2

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Kao da možete odoljeti, Škorpione. Škorpion u Škorpionu Sunce i Mjesec u Škorpionu. To je poput čarobnog napitka zbog kojeg želite dominirati i vladati svijetom. U vezi ste – je li to monogamno?

Možda, možda i ne – ali ta ‘pravila’ su za druge ljude. Radiš što želiš, zar ne? Ah, tako se zavaravaš misleći da ne radiš nešto što bi moglo izazvati slom srca, ipak, ipak, ustraješ.

Započet ćete aferu jer vam to daje nalet moći koji toliko obožavate. Izvolite – osvajanje mase.

Tko može odoljeti vašim čarima? Možda je vaš partner odolio tim čarima i sada ste vani s osvetom u srcu i novim ljubavnikom u krevetu. Vidjet ćemo kako će se ovo odigrati, Škorpione!

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Bilo je trenutaka u vašem životu u kojima se ponosite svojom odanošću – varati partnera čini vam se gotovo nezamislivim  sve dok Mjesec u Škorpionu ne probudi nešto mračno i klizi u vašoj duši.

Što čekaš? Evo u čemu je stvar – dugo se niste natjerali da se osjećate posebno, a čini se da je vaš partner zaboravio da postojite kao osoba s potrebama. Želite više – želite naklonost, pažnju, a tijekom ovog tranzita, to je kao da se prekidač prevrne, i odjednom, sve je go go go.

Vi činite poteze i postavljate vrijeme. Vaša tajna afera je pokrenuta i ne može se – neće – zaustaviti. Naslijepo upadate u ovu aferu, bacajući sav oprez u vjetar. Naivnost vas tjera da vjerujete da je to nešto posebno, ali, nije; to je samo privremeni zanos. Hoćete li požaliti svoje postupke? Nema šanse. Hoćete li biti uhvaćeni? Vidjet ćemo.

Stranice: 1 2