3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI tokom Novembra i čija će veza biti UPITNA!

3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI tokom Novembra i čija će veza biti UPITNA!

4 studenoga, 2021 0 By Admin

Blizanci

(21. svibnja – 20. lipnja)

Nitko se ne voli bacati u ludilo i haos zaljubljenosti više od vas, Blizanci. Zapravo, kada biste samo mogli održavati tu vrstu čarobne romantike, bilo bi idealno.

Ono što znate je da s astrologijom mjeseca studenog , vidite racionalno i znate da stanje zaljubljenosti ne može trajati.

Ne želite povrijediti svog partnera govoreći mu da se tako osjećate, ali ni vi mu se ne ulagite 24-7… i on je primjetio.

Ovaj tjedan možete očekivati ​​sukob, jer ovaj tranzit voli čistiti zrak istinama, potrebnim i nepotrebnim.

Ništa ovdje nije izgubljeno, Blizanci. Možda više niste zaljubljeni, ali ljubav koju imate je dugotrajna i odana. Trebamo li stvarno više?

 

Leo

(23. srpnja – 22. kolovoza)

Svoju ljubav shvaćaš krajnje ozbiljno, Lave, a kad se zaljubiš, ti si vrsta koja se potrudi da se tvoj partner osjeća kao da je svaki dan sjajan dan.

Ponosite se time što ste zaljubljeni kao da je zaljubljenost neka vrsta značke časti. Popeli ste se na vrh gomile ranjivosti i još uvijek ste držali svoje srce na rukavu i krunu na glavi.

Sve dok Mjesec u Vagi nije započeo mjesec studeni i poremetio sliku.

Sada se ne voliš. Razočarani ste u sebe jer ste se razljubili, ali, ali, ali…ne možete si pomoći. Jednostavno se dogodilo i sada misliš da nešto nije u redu s tobom.

Kako jednostavno prestati biti zaljubljen u osobu? Nazad, Leo. To se događa gotovo svima, a ponekad NEzaljubljenost samo jača čvrstinu prave ljubavi koju imate jedno za drugo.

Stranice: 1 2