3 horoskopska znaka čiji se ODNOS i LJUBAVNI ŽIVOT MIJENJA tijekom Merkura u Škorpionu od četvrtka, 5. novembra 2021.

3 horoskopska znaka čiji se ODNOS i LJUBAVNI ŽIVOT MIJENJA tijekom Merkura u Škorpionu od četvrtka, 5. novembra 2021.

4 studenoga, 2021 0 By Admin

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Nije vam uvijek lako izraziti se, a ponekad to završi tako da uzmete više nego što ste spremni prihvatiti.

Možda ste trenutno u vezi u kojoj ne osjećate da su stvari jednake. Kao da vas vaša osoba koristi, umjesto da se u potpunosti pojavi za vezu. Ne želite da vas koriste, a želite da se ova ljubav nastavi.

Merkur u Škorpionu ima sposobnost da vas izvuče iz vaše ljušture, jer je previše žestok i implicira samozaštitu od bilo kojeg drugog tranzita.

To znači da ćete, kako biste se osjećali dobro u sebi, biti spremni reći svoju istinu onome koga volite, umjesto da ga pustite da ide svojim putem, ostavljajući vas iza sebe.

Zbog ljubavi ćete se osloboditi vlastitih okova i borit ćete se za promjenu. Ova ljubav se više ne može čuvati u tajnosti – ovo je vaš život i vaša nevolja.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Merkur u Škorpionu prolazi 5. novembra i ne samo da ste spremni za to, već ga posjedujete. Oživljava vaš govor, vašu strast, vaš nagon. U ljubavi, mislite na posao – odlučujete i povlačite poteze.

Iako ovo zvuči pomalo hladno i dominantno, to je samo način na koji se ponašate i to ne poništava koliko duboko volite, jer volite velikim intenzitetom.

Tijekom ovog tranzita pomirit ćete se s ovom ljubavlju i podići ćete živce i objaviti svijetu, izjavljujući svoju namjeru, u smislu ove ljubavi.

To bi moglo značiti bračnu ponudu, ili bi to samo moglo značiti da ste odlučili svima u svom krugu dati do znanja da ste vi i osoba koju volite u monogamnoj vezi – “zato odstupite!”

To što ste teritorijalni čini vas sretnima i daje vam osjećaj kontrole.

Stranice: 1 2