PRAVA LJUBAV ĆE ZA TEBE POSTATI STVARNOST! – Izaberi ljubavno drvo i OTKRIJ šta te očekuje!

PRAVA LJUBAV ĆE ZA TEBE POSTATI STVARNOST! – Izaberi ljubavno drvo i OTKRIJ šta te očekuje!

2 studenoga, 2021 0 By Admin

DRUGA SLIKA

Ako ste izabrali drugo ljubavno drvo:

Vaša ljubavna veza, može se reći da nije baš dobro i ne funkcionira na način kako bi vi htjeli. Ljubavni život vas ne ispunjava niti vam donosi onu najveću sreću i zadovoljstvo. Smatrate da vaša veza nema budućnost i da će ipak doći dan kada će svatko od vas krenuti svojim putem.

Svojim putem i u potragu za drugom osobom sa kojom ćete uspjeti pronaći sreću i sve ono što vam nedostaje u sadašnjoj vezi. Vjerujete da vas partner ne voli dovoljno. Međutim, mnoge stvari će se u narednom periodu u vašoj vezi promijeniti. Vaša voljena osoba će shvatiti da bi vrlo lako mogla ostati bez vas i počet će vas obasipati ljubavlju, nježnošću i pažnjom.

Kako ste već prilično usamljeni i željni ljubavi, vi ćete to rado prihvatiti. Bit ćete dirnuti sa pažnjom kojom vas obasipa partner i jednostavno svi ti postupci će vas ponovo zbližiti, a vaša ljubav će postati čvršća nego ikada. Vi ćete zapravo shvatiti da ste voljeni daleko više nego što ste mislili.

 

 

TREĆA SLIKA

Ako ste izabrali treće ljubavno drvo:

Vama gotovo ništa ne promakne. Dobro primjećujete sve oko sebe i vrlo ste intuitivni kada je riječ o drugim ljudima. Međutim, namjerno ili nenamjerno vama je nešto promaklo.

Možda vam i nije promaklo, nego jednostavno tako nešto ne bi nikada pomislili pa iz tog razloga niste obraćali pažnju. Ono što vam je promaklo je to da osoba na koju gledate kao na prijatelja, vas gleda posve jednim drugim očima koje nikako nisu prijateljske.

Ta osoba je na razne načine vama pokušavala dati do znanja svoje namjere i osjećaje, međutim vi to niste prepoznali. Na početku kada to saznate, bit ćete prilično iznenađeni. Sve će vam izgledati simpatično i srcu drago.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Što će vrijeme odmicati, vama će ta situacija biti sve draža, jer će se ta osoba na razne načine truditi da vas osvoji i pridobije vašu ljubav. Vi ćete ipak dati priliku sebi i toj osobi  i vašoj zajedničkoj ljubavi. Vi ćete sa tom osobom pronaći toliko veliku sreću kao nikada prije sa nikim.

Stranice: 1 2