DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

2 studenoga, 2021 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Danas ste pod zaštitom zvijeda pa će vam dan pogodovati u mnogim prilikama. O vama ovisi da li ćete te prilike iskoristiti ili propustiti.Izvucite iz dana maksimum, jer čega god se dohvatite, sve će vam se odvijati u onom pravcu u kojem želite.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

U vašem ljubavnom životu postoje neke stvari koje vi ne znate. Vaša voljena osoba ponovo je u kontaktu sa svojim bivšem partnerom. Iako je ta priča davno završila i iako vaša voljena osoba gleda na to sa prijateljske strane, ipak ta osoba se potajno nada i htjela bi da ponovo ostvare vezu. Stanite tome na kraj prije nego bude kasno.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Izloženi ste velikom stresu, a posebno u posljednje vrijeme. Najveći stras vam donosi poslovna situacija, jer obavljate posao na silu. Najgori problem je što sve gurate u sebe, jer ne smijete reći svima sve što ih ide. Trebate dobro razmisliti da ipak promijenite poslovnu sredinu.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Izloženi ste stresu i nervozi, brige i problemi vas stisli sa svih strana, raspoloženje nikakvo. Negdje mora biti ispušni ventil, samo ste ga odredili na krivom mjestu. Vaš partner nije kriv za takvo stanje, a svojim ponašanjem ga kažnjavate kao da je kriv. Bilo bi dobro da promijenite stav i ponašanje.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Dan vam neće pogodovati i samo će vam priuštiti brige, nervozu i probleme. Kako na ljubavnom planu, tako i na poslovnom. Na poslu će vam iskrsnuti problemi za koje ćete vi snositi odgovornost, iako nećete biti odgovorni za to. Sa partnerom vas čeka burna rasprava koja će samo vaše već ionako loše raspoloženje učiniti još gorim.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Danas će vas pratiti sretna zvijezda, a za probleme nećete znati. Dan će vam biti lijep, a posebno će ga uljepšati vaša voljena osoba koja će sa nekim postupcima napraviti da se osjećajte najvoljenijim bićem na svijetu. Dan je stvoren za uživanje i zato, uživajte.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Danas ćete imati situaciju da se uvjerite u neke stvari o kojima trenutno ni ne sanjate. Uvjerit ćete se da vas bivša ljubav nije prebolila. Ono što je istina da ni vi niste na čisto sa osjećajima po tom pitanju. Uskoro ćete dobiti još veće priznanje ljubavi i prijedlog da obnovite vezu. Na vama će biti da li ćete se vratiti na staro ili ćete ostati tu gdje ste sada.

Stranice: 1 2