DNEVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP za 03. Novembar: Ovaj dan će jednom znaku donijeti VELIKE POSLOVNE PROBLEME…

 

OVAN

Dnevni horoskop: Danas će biti malo teško razgovarati s vama. Vi ćete, na koje drugi mogu lako utjecati, slušati i kritizirati sve što vam ljudi imaju reći danas. Ništa emocionalno ili nejasno neće vam moći ući u glavu. Kao da ste u svoj mozak instalirali iznimno fini filtar koji dopušta samo ono što dopuštate. Danas ćete izgledati kao pravi stručnjak. Ne pokazujte  se previše!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas bi vaše intelektualne i izražajne sposobnosti trebale dobiti poticaj od planeta. Na primjer, izvrsno je vrijeme da organizirate svoja razmišljanja o predstavljanju projekta koji ste razmatrali mogućem suradniku, da se bavite trgovinom ili da napišete. Što se tiče vašeg privatnog života, također je dobro vrijeme za ispitivanje najnovijih događaja, čiji su određeni aspekti još uvijek nejasni.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  U posljednje vrijeme jako se razbjesnite na najmanju provokaciju. Čini se da ste spremni izazvati opću pobunu u gotovo svim područjima svog života. No, danas počinje nešto meditativnija faza. I dalje ćete imati čvrsta uvjerenja, ali razmislite o tome da ih primijenite na sebe kao i na druge. Ako će se svijet promijeniti na bolje, morate biti živi primjer!

 

 

RAK

Pokušajte se danas ne oslanjati previše na druge. Bit će vam bolje da se sami pozabavite stvarima. Mogli biste se nadati da ćete određene zadatke prenijeti na svoju pratnju, ali danas bi oni mogli biti ometeni ili nemotivirani. Samo se sada pozabavite stvarima i uložite to dodatno vrijeme. Osjetit ćete osjećaj zadovoljstva znajući da je sve prošlo kroz vaše ruke.

 

 

LAV

Sveukupno, prognoza za danas je prilično dobra. Čini se da aspekti pogoduju utvrđivanju značenja svega što se dogodilo u posljednjih nekoliko tjedana. Ovo vam je prilika da ležerno pogledate udaljenost koju ste prešli dok napredujete prema svojim ciljevima. Budući da je povoljan dan za društvene aktivnosti, zašto se ne biste okupili s prijateljima i s njima razgovarali o najnovijim događajima? – dnevni horoskop –

 

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:  Do dana postoji restriktivan osjećaj zbog kojeg se možda nećete osjećati energično kad pokrenete loptu. Nemojte se iznenaditi ako vas opterećuje osjećaj ograničenja i dužnosti. U prirodnom ciklusu stvari vrijeme odmora i razmišljanja iznimno su važni. Nemojte misliti da uvijek morate biti u pokretu kako biste napredovali. Ostavite svoju zaraćenu prirodu na jedan dan i polako.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top