3 horoskopska znaka koji će imati IZRAZITO TEŠKU SEDMICU počevši od 1. novembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će imati IZRAZITO TEŠKU SEDMICU počevši od 1. novembra 2021.

2 studenoga, 2021 0 By Admin 2

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Kad bi samo taj kolega već zašutio! Ovo je u osnovi ton vašeg tjedna, Bik. Ideš na posao, naporno radiš, činiš pravu stvar… ali postoji jedna osoba koja se jednostavno ne može spojiti i na kraju moraš biti taj koji spašava dan.

Iako to zvuči sasvim plemenito, postaje vam posve dosadno i osjećate se kao da radite posao dvoje ljudi, jednostavno zato što se vaš kolega stalno uzrujava i plače, ostavljajući sav težak posao na nekoga drugoga. brinuti o.

Koja gnjavaža. I to je vaš tjedan: zamjerajte kolegama zbog njihove lijenosti i pravljenja. Zvuči otrcano? Možeš se kladiti. Ali ti si taj koji pokupi njihovu labavost, pa se žali. Ponekad trebamo izbaciti svoju unutarnju banalnost.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

‘No More Mr. Nice Guy’ je vaša tematska pjesma ovog tjedna. Imali ste to s moronima – pa, oni su ‘moroni’ u vašem umu, bili oni briljantni znanstvenici ili ne. Jednostavno ne možeš uzeti ljude. Svi ti idu na živce. I to ljubazno raspoloženje Vage?

Recimo samo da se vaga prevrnula za vas jer će vas ovaj tjedan progutati Škorpionova podla vibra, a vi ste stopostotno spremni s dijeljenjem bogatstva. Osjećaš se zločesto, baš kao što Alice Cooper kaže.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što je dobro je to što vi ne pokrećete nevolje, ali nažalost, čini se da je problem na čovjeku koji vas lovi. Ovo je dobar tjedan za vas da zadržite za sebe i podijelite samo s onima kojima implicitno vjerujete. Što se tiče svakoga tko vam ustane na roštilju, besmrtnim riječima gospodina T-a, “žalim budalu.”

Stranice: 1 2