DNEVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP za 01. Novembar: Jedan znak “sjedi na dvije stolice”, a danas je VRIJEME da se ODLUČI!

OVAN

Dnevni horoskop:  Cijenite dobre stvari koje imate u svom životu danas. Ne dopustite da prođe još jedan dan a da ne sjednete i zaista ne odate počast ljudima koji su vam usput pomogli u rastu. Izađite van i prošećite. Popnite se na drvo ili pomozite malom djetetu da izgradi kućicu na drvetu. Povežite se sa svojom duhovnom stranom koja nalazi zadovoljstvo tamo gdje ste sada, umjesto da uvijek osjećate potrebu tražiti nešto veće i bolje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas biste mogli odlučiti poduzeti nešto u svom životnom području koji je bio pravi izazov. Nije da ste izbjegavali problem, samo vam rješenje do sada nije bilo jasno. Nedavni uvidi mogu vas voditi da ostanete na svom mjestu i gurate svaki otpor koji drugi mogu pružiti. Hrabrost i moć koju osjećate pomoći će vam da prevladate sve prepreke.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Razmislite o konzervativnijem pristupu svojim današnjim postupcima, kao i načinu odijevanja. Drugi bi mogli biti odbijeni zbog nečeg što izgleda previše blistavo. Šal u boji devine boje oko vrata bio bi savršen dodatak svakoj odjeći. Moda je u ovom trenutku za vas značajna briga, što je u redu. Ne podcjenjujte moć osobnog izgleda.

 

 

RAK

Ovo bi za vas mogao biti izazovan dan u osobnom smislu. Možda ste spremni krenuti u zanimljivom novom smjeru svog života. Izrazit ćete oduševljenje ovom promjenom i željeti da i drugi ljudi oko vas dijele vašu strast. Nažalost, nemaju svi istu hrabrost kao vi da biste nastojali promijeniti. Vaše namjere mogu ih ugroziti i možda će vas pokušati obeshrabriti. Zanemarite njihovu negativnost i ostanite na svom putu.

 

 

LAV

Imate prirodni talent za povezivanje sa životinjama. Možda ćete se sada osjećati privučenima mačkom ili psom lutalicom. Ili vas mogu privući neke divlje životinje koje žive u blizini vašeg doma. Dok gledate ova stvorenja, bit ćete nadahnuti. Možda ćete odlučiti uzeti jednu u svoj dom. Dobri ste sa stvorenjima Majke Prirode, pa ćete možda moći osigurati pravo okruženje za ovog novog ljubimca!

 

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:   Možda ćete se zateknuti kako skačete s jedne stvari na drugu, a pritom ste potpuno nesvjesni koliko brzo zapravo idete. Slična je situacija u kojoj prelazite ograničenje brzine dok se vozite autocestom, no budući da svi drugi ubrzavaju čak i više od vas, niste svjesni činjenice da uopće idete vrlo brzo.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top