HOROSKOP ZDRAVLJA i DOBROBITI za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!

HOROSKOP ZDRAVLJA i DOBROBITI za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!

30 listopada, 2021 0 By Admin

VAGA

Očekuje se da će ovaj tjedan biti dobar za zdravlje. Možda ćete radije ostati sami i mentalno se razvijati što vam može ići u prilog. Možda ćete se potruditi održati svoju formu planiranjem rasporeda i dijagrama prehrane. Tijekom tog razdoblja svakako uključite vježbu i jogu u svoju rutinu. Tjedan može završiti pozitivno. U tom razdoblju može doći do povoljnih promjena u vašem zdravlju. Također se možete pridružiti teretani. S obzirom na zdravlje, ovo bi moglo biti dobro razdoblje, ali stres i radni pritisak mogu narušiti vaše zdravlje. Stoga ćete možda morati izbjegavati previše razmišljanje i vježbati strpljenje.

 

 

ŠKORPIJA

Zdravlje vam može donijeti dobro razdoblje u životu jer ćete moći održati ravnotežu u svom privatnom i profesionalnom životu. To može umanjiti razinu stresa. Možda ćete uživati ​​u svojoj dobrobiti, a to je možda zbog pažnje i brige koju ste dugo uzimali. Pobrinite se da vaša potrošnja vode bude veća. Savjetujemo da vodite popis o količini vode koju konzumirate tijekom dana. To može pomoći u poboljšanju općeg zdravlja. Bez obzira na to, možda nema zdravstvenih problema koji bi vas mogli zabrinuti i možda ćete uživati ​​u svojim danima najviše.

 

 

STRIJELAC

Možda će se neki ovaj tjedan morati pobrinuti za svoje genitalno područje. Alergija može postati uobičajeni problem za muškarce ovog horoskopskog znaka. U isto vrijeme, žene mogu imati problema s mjesečnicom tijekom tjedna. Svako kašnjenje može se pogrešno protumačiti kao ozbiljno, međutim opći se pregled može pokazati korisnim. Neki se mogu suočiti s poremećajima sna oko sredine tjedna. Možda će trebati pažnja, gdje bi se moglo pročitati neke knjige prije odlaska u krevet. Obavezno napravite neke mentalne vježbe prije nego udarite u krevet.

 

 

JARAC

Ovaj tjedan ne bi trebao donijeti značajnije promjene. Zdravstveno stanje bit će prilično stalibno i bez većih promjena. Moguće su povremene glavobolje. Također je moguć blag poremećaj sna i stoga je vrlo važno da imate pravilan red ustajanja i lijeganja u krevet. Vodite računa da jedete što zdraviju hranu i unosite dovoljno tekućine i vitamina.

 

 

VODOLIJA

Udobnost spavanja može se poremetiti tijekom tjedna. Pokušajte zadržati praktičan pristup u svom osobnom i profesionalnom životu. Radoholičarski stav može utjecati na vaše zdravlje. Bol u nogama ili naprezanje očiju mogu uzrokovati neke zdravstvene probleme. Vodite računa o svom zdravlju dok putujete. U odnosima možete imati nekih neslaganja s partnerom. Tijekom tjedna mogu postojati problemi sa zdravljem vašeg supružnika. Stoga izbjegavajte vanjsku hranu i pridržavajte se zdrave i hranjive prehrane.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Održavajte pojačanu higijenu, osobito tijekom putovanja, kako u tom razdoblju ne bi donijela zdravstvene probleme. Možda ćete se osjećati pod stresom zbog prekomjernog opterećenja što može uzrokovati naprezanje i glavobolju. Poremećaji želuca mogu biti naznačeni zbog probavnih problema. Usamljenost može povisiti razinu stresa. Može postojati nekoliko zdravstvenih izazova jer slab imunološki sustav i stres mogu vas učiniti osjetljivima na tegobe. Ispravan unos vode i redovite vježbe mogu vam pomoći da ostanete u formi. Promijenite svoj raspored prehrane i pridržavajte se redovitih vježbi za održavanje dobrog fizičkog i mentalnog zdravlja.

Stranice: 1 2