Izaberi jedno srce i SAZNAJ da li ćeš u budućnosti PATITI ili ćeš UŽIVATI u PRAVOJ LJUBAVI!

Izaberi jedno srce i SAZNAJ da li ćeš u budućnosti PATITI ili ćeš UŽIVATI u PRAVOJ LJUBAVI!

22 veljače, 2023 0 By Admin

PRVO SRCE:

Ako ste izabrali ovo srce, to znači da vašoj ljubavi nije očišćen put. Postoje određene prepreke i određeni razlozi zašto vi niste skupa, odnosno zašto ne možete biti skupa. Kada je u pitanju osoba sa kojom bi htjeli ostvariti ljubavni odnos nema iste emocije prema vama, kao što ih imate vi.

Možda vam skida zvijezde sa neba. Možda vas obasipa romantičnim i ljubavnim izjavama, možda vam čak i obećanja daje, ali nije sve kako izgleda. Taj vaš odnos se ne temelji isključivo na emocijama.

Da ta osoba ima iste emocije prema vama, kao što je kod vas slučaj, tada vašoj ljubavi ne bi postojale prepreke. Savjetujemo da se pokušate distancirati barem na neko kraće vrijeme. Na taj način ćete saznati što ustvari ta osoba osjeća prema vama. Teško se distancirati kada emocije divljaju, ali pokušajte.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako uspijete, doći ćete do nekih zaključaka koje će vam u prvi momenat slomiti srce, ali već drugo jutro probudit ćete se pametniji i posvetiti se sebi i vremenu u kojemu ćete pronaći nekoga tko će vas istinski voljeti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2