LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

ljubavni horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP za 29. Oktobar: Nekome danas stiže LJUBAVNI OSMIJEH,  a nekome LJUBAVNE SUZE

 

OVAN

Ljubavni horoskop: Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne nalete energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego inače i vjerojatno nećete znati kako to riješiti. Ako ste slobodni, možda ćete odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom čak i ako to niste planirali.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U ovom trenutku možete se uglavnom prepustiti užicima! Netko je zanimljiv u blizini i jednostavno mu ne možete odoljeti! Ali budite oprezni, zabranjene plodove je teško probaviti! Uvjerite se da nećete imati posljedice zbog ove vaše zabavne i vesele avanture.

 

 

BLIZANCI

Možda ćete morati donijeti neku tešku odluku u vezi svog ljubavnog života, iako vam se to ne čini, ovo je najbolje vrijeme za to. Samo vi možete odlučiti hoćete li dopustiti da prošla iskustva ojačaju vašu odlučnost ili naruše vaše samopouzdanje. Način na koji tumačite prošlost imat će veliki utjecaj na vašu odluku.

 

 

RAK

Vaši planovi za druženje sa dragim ljudima danas bi se mogli srušiti. U ovom trenutku nemojte snažno pritiskati partnera kako biste znali razlog zašto ste pokvarili plan. Hladno sjedenje kod kuće i gledanje omiljene TV emisije ili čitanje dobre knjige jednako će vas zabaviti.

 

 

LAV

Ovo je za vas zagonetan dan što se tiče odnosa. Nećete razumjeti postupke i motivacije vašeg partnera. Nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva također će se vjerojatno pojaviti u vama. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požurivanja danas neće biti od pomoći. Radije, polako i situacija će se sama riješiti.

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Vanjski stres zbog posla i drugih aspekata života utjecat će na trenutno stanje vaše veze. Sjećate li se važnosti odnosa i potrebe da svoju karijeru i obiteljski život držite strogo odvojeno, lako ćete prebroditi ovu oluju. Vaš će vam partner danas biti velika podrška iako vam može proći dosta vremena dok ne shvatite njegovu vrijednost.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI horoskopski znak!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top