HOROSKOP ZDRAVLJA za NOVEMBAR za SVAKI znak!!

HOROSKOP ZDRAVLJA za NOVEMBAR za SVAKI znak!!

28 listopada, 2021 0 By Admin

LAV

Horoskop zdravlja:  Planetarne sile vam idu u prilog, pa su manje šanse da ćete se suočiti sa zdravstvenim problemima tijekom ovog mjeseca. Vjerojatno ćete ostati u ružičastom zdravlju veći dio ovog mjeseca. Tijekom početne faze mjeseca, može doći do trenutaka u kojima ćete doživjeti malu nestabilnost u svojoj kondiciji. To će vas učiniti opreznim za održavanje zdravlja i kondicije. Osim takvih manjih problema, vjerojatno ćete ostati zdravi. No, tijekom sljedeće faze ovog mjeseca, postoje šanse za umor zbog planetarnog položaja. Možda ćete se osjećati malo lijeno, što može utjecati na razinu vaše kondicije. Ipak, kako se mjesec bliži kraju, planeti će vas osvijestiti o korištenju energije u smjeru održavanja kondicije. To bi vam također pomoglo u poboljšanju vitalnosti i energije.

 

DJEVICA

Tijekom ovog mjeseca može doći do neravnoteže u vašem zdravstvenom stanju. Na početku mjeseca, povoljni učinci planeta mogu vam pomoći da poboljšate svoju izdržljivost, energiju i kondiciju. Međutim, trebali biste ostati oprezni sa starim tegobama kako mjesec odmiče. Preporučljivo je suzdržati se od ekstremnih razina emocija ili fizičkog rada. Morate kontrolirati svoje navike, izbjegavati uzimanje obroka kasno navečer, a također razviti praksu spavanja na vrijeme. Polovicom mjeseca možete osjetiti nisku razinu energije i neke klimatske promjene mogu utjecati na zdravlje. Stoga se morate dobro brinuti o sebi. Tijekom posljednje faze, vaše zdravlje može ostati zadovoljavajuće, ali ako ste patili od bolesti koja traje dugo u životnom stilu, morate biti oprezni. Stres može utjecati na vaše zdravlje tijekom kraja mjeseca, stoga je preporučljivo pridržavati se discipline i meditirati kako biste imali miran um.

 

 

VAGA

Horoskop zdravlja: Odaberite aktivnosti koje vas zanimaju koje uključuju svježi zrak poput planinarenja, hodanja, vožnje bicikla, plivanja i trčanja, a to će vam donijeti vrijeme opuštanja nakon napornog posla i osvježiti vas do srži. Ovo svakako trebate shvatiti ozbiljno – čak i ako je ovo spuštanje prozora tijekom vožnje! Meditacija je također preporučljiva kako bi se osjetio protok svježeg zraka u plućima. Ako imate problema s disanjem i živcima, trebali biste se u takvim trenucima posavjetovati s liječnikom. Preporučljivo je obratiti pažnju i na najmanju brigu o zdravlju. Ovaj mjesec neki od vas možda planiraju početi prakticirati jogu kao odskočnu dasku za uklanjanje fizičke i psihičke boli koju možda dugo trpite. Ovo je također povoljno vrijeme da ostanete pažljivi prema svom mentoru koji će vas dovoljno uputiti kako smanjiti fizički i psihički stres.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Čini se da je ovaj mjesec skladan za vaše zdravlje u poslovanju i privatnom životu, ako pazite na svoje svakodnevne navike. Vaša predanost i trud prema svom zdravlju mogu vas natjerati da prijeđete dugu milju. Preporučljivo je biti pažljiv na sve bolove u prsima ili grlo od kojih možda patite. Ako je manji, samo se pobrinite da se dovoljno odmarate i pijete puno hranjivih tekućina. Ako vidite da se pogoršava, obratite se liječniku. Morate se suzdržati od kompromisa s lijekovima koji mogu poboljšati razinu vašeg imuniteta. Osim toga, morate biti oprezni u vezi s bilo kakvim problemima s disanjem ili upalom grla i paziti da se ne zadržavaju. Ako ste u posljednje vrijeme imali bilo kakvih problema sa svojim zdravljem, možda ćete potražiti poboljšanje u drugom dijelu ovog mjeseca, a to može poboljšati vašu kondiciju.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3