Slika koju izabereš DONOSI TI PREDIVNU PORUKU, SAVJET i SUDBONOSNU POMOĆ. – UVJERI SE!

Slika koju izabereš DONOSI TI PREDIVNU PORUKU, SAVJET i SUDBONOSNU POMOĆ. – UVJERI SE!

26 listopada, 2021 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Ako ste izabrali ovu sliku, ona će vam pomoći na planu vašeg ljubavnog i emotivnog života. Pomoći će vam da vratite ljubav u svoj život i da se oslobodite tereta krivnje i odgovornosti. U vašem životu postojala je osoba koju ste jako voljeni, ali ta ljubav je imala svoj kraj.

Iako ste svijesni da ste zapravo vi ta osoba koja je najviše povrijeđena bila, ipak i sebe krivite za mnoge stvari. Iako duboko u sebi znate da niste krivi, opet pronalazite situacije u kojima sebe smatrate odgovornom i krivom.

Jedan dio vas se ne želi sresti sa tim dijelom prošlosti, ali drugi dio vas se svaki dan potajno nada da ćete se negdje slučajno sresti. Koliko god vi to sebi htjeli priznati ili ne, vi čeznete za susretom sa osobom iz svoje prošlosti. Zanima vas sve o toj osobi, ali više ne znate nego što znate.

Zanima vas da li vas ta osoba i dalje voli ili je nastavila sa svojim životom kao da vi nikad niste bili dio tog života. Vama će vaš odabir slike poslati u vaš život tu osobu. Vaši putevi će se sresti, a vi ćete dobiti odgovore na sva svoja pitanja čim pogledate u dubinu očiju osobe iz vaše prošlosti.

 

TREĆA SLIKA:

Ako ste izabrali ovu sliku, ona će vam dosta reći o vašem ljubavnom i emotivnom životu, posebno ako niste sretni u ljubavi i ako vam vaš ljubavni život ne donosi i ne ispunjava sve ono što bi željeli. Svaka osoba je nesretna ako nema kome ljubav dati i ako nema od koga ljubav primiti.

Svi volimo kada smo voljeni i kada zauzimamo bitno mjestu u životu i srcu neke osobe.Vama je ljubav donijela puno sretnih trenutaka, ali isto tako ste puno suza prolili zbog ljubavi kada vam nije bila uzvraćena na način na koji ste htjeli. Ali sanjar u vama vjeruje da ćete pronaći osobu zbog koje ćete samo biti sretni, a ne tužni.

Zato vjerujte i dalje jer će vam bliska budućnost donijeti zaista čarobnu ljubav kakvu ste mogli samo vidjeti u filmovima. Uz tu osobu ćete zaboraviti što su ljubavne boli, ali ćete saznati što je prava i istinska ljubav i sreća.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubav će u vaš život ući i prije nego što se nadate. I ne samo ljubav, nego i prava sreća, zadovoljstvo i sve ono što od ljubavi očekujete, trebate i želite.

Stranice: 1 2