IZABERI kartu i saznaj najveću ISTINU O SEBI i TAJNU svoje DUŠE

IZABERI kartu i saznaj najveću ISTINU O SEBI i TAJNU svoje DUŠE

26 listopada, 2021 0 By Admin

DRUGA KARTA:

Druga karta poziva na ljubav. Bez imalo sumnje, vi ste osoba koja čitav život traga za osobom koja će vam pružiti onakvu vrstu ljubavi kakvu želite. Ali, vi takvu osobu niste pronašli. Vas nije lako voljeti. Zapravo, možda pogrešno rečeno.. Vas je lako voljeti, ali vas ne zna svatko voljeti.

Ljubav kakvu vi želite, nije ona ljubav kakvu živi većina ljudi. Vama je ljubav smisao i pokretač svega, ljubav je radost, nada i snaga. Kada ste ispunjeni takvom ljubavi, zračite i posjedujete snagu i imate osjećaj da za vas ne postoji nešto nemoguće. Tada sve možete, preskačete s lakoćom sve prepreke koje vam se ispriječe, probleme riješavate sa lakoćom, a sreću kao da privlačite.

Kada ste tako voljeni, tada ne znate za drugu emociju osim sreće. Postoje ljudi koji su posebni kada je o ljubavi riječ, a vi ste jedna od tih osoba. Koji žele da im se svaki dan ljubav pokazuje i dokazuje. Koji ne žele isprazne riječi koje su uglavnom lažne, nego djela da se ta ljubav osjeti na koži.

 

TREĆA KARTA:

Treća karta je simbol dobrote i nevinosti. Bez imalo sumnje vi ste dobra osoba i bez imalo pretjerivanja, pomalo i lakovjerna osoba. Koliko god puta da ste opekli, jer ste vjerovali pogrešnim ljudima, vi i dalje ostajete lakovjerni. Vi i dalje olako vjerujte i opet iznova budete razočarani, tužni  i prevareni.

Vaša najveća vrlina, ali ujedno i mana što pozitivno gledate na svijet oko sebe, a pri tome zaboravljate da je jako malo dobroga na ovog svijetu. To znači da osobe koje vas okružuju također nisu sve dobre, ali vi ne prepoznajete zlo u njima. U svima vidite samo dobor, sve do onda do kad vam ne nanesu bol.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Još jedna vrlina, a i mana je što vaše srce često oprosti. Vi opraštate i dozvoljavate ljudima da vas iskorištavaju. Vaša dobrota je vama neprijatelj, vi ste sami sebi neprijatelj. Napravite razliku između biti dobar i biti naivan i lakovjeran, jer to samo vama na štetu ide.

Stranice: 1 2