3 horoskopska znaka čija će se LJUBAV RASPASTI tijekom Venerinog kvadrata Plutona od 01. oktobra 2021. godine

3 horoskopska znaka čija će se LJUBAV RASPASTI tijekom Venerinog kvadrata Plutona od 01. oktobra 2021. godine

30 rujna, 2021 0 By Admin

Lav

Budući da vam toliko stvari dobro ide u životu, u ovom trenutku igre možda mislite da nema vremena poput sadašnjeg da se riješite svake stvari koja ne uspijeva.

Pada mi na pamet prošla veza ili čak prijateljstvo; razmišljat ćete poput: “Želim li uopće više ovu osobu u svom životu?” I, s pravom biste ovo doveli u pitanje.

Ovaj tranzit, Venera u horoskopskom znaku, kvadratni Pluton, nadahnjuje vas da tako izbacite smeće. Možda ste povezani s nekim koga apsolutno obožavate, a pritom ste se držali nekoga iz prošlosti – za svaki slučaj, kao skok.

Pa, to je i okrutno i kukavički od vas držati nekoga sa strane, ‘u hitnim slučajevima’, pa bi vam se savjetovalo da iskoristite moć ovog tranzita kako biste ga ‘natjerali da ode’.

Gledamo osobe koje stvaraju ovisnost i drže se do vas i izazivaju da vam ih bude žao. Oni nemaju mjesto u vašem životu i ako želite nastaviti mirno, bez drame, onda krenite na to, Lavovi- dopustite da ta veza padne na kraj.

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Kad na vas utječe energija Plutona, vi, Ribe, imate tendenciju pretjerivati, kao da ste pogođeni palicom egomanije; jednostavno ne možete držati jezik za zubima, a čini se da sve što izađe nanese štetu onima oko vas.

A kad postane dovoljno loše, nije vam ni stalo. Vičete, žalite se na stroj i ne vidite ništa dobro – barem ne tijekom ovog tranzita. Obično ste toliko ispunjeni ljubavlju i milošću, a čini se da Venera na Trgu Škorpiona Pluton iskorijenjuje sav taj mir, zamjenjujući ga neprijateljstvom i živcem.

Spremni ste čak i krenuti u borbu sa svojim partnerom, riskirajući sve, kao da u toj vrsti pobjede postoji nešto herojsko. Ovaj tranzit će vas poniziti i uvjeriti vas da ste zapravo opravdani za sve okrutnosti koje ćete otpustiti nad svojim partnerom.

Zašto se trudite biti tako zli, Ribe? Ovo TAKO nisi ti. Provjeri svoju privilegiju, prijatelju. Izgubit ćeš toliko ako samo ne paziš na izgovoreno. Što najviše mrziš na svijetu, Ribe? Povrijediti nekoga, zar ne? Pa ako je to istina, onda prestanite prije nego počnete. Mislim to. Upozoreni ste.

Stranice: 1 2