VELIKI MJESECNI HOROSKOP za OKTOBAR za SVAKI znak!!

VELIKI MJESECNI HOROSKOP za OKTOBAR za SVAKI znak!!

29 rujna, 2021 0 By Admin

VODOLIJA

Tranzit Sunca može dati sklonost učenju o religiji. Postoje šanse da se suočite s izazovima u odnosu sa starijim i ocem. Ne ovisite o sreći za rezultat. Savjetujemo vam da slijedite disciplinu i budete točni kako biste postigli željeni rezultat na svom radnom mjestu. Retrogradni Jupiter predviđa da biste trebali biti oprezni što se tiče vaših obiteljskih odnosa jer postoje šanse za pogrešnu komunikaciju ili neslaganje s njima. Nemojte se svađati sa tazbinama tijekom ovog retrogradnog razdoblja Saturna i Jupitera.

Možda postoje problemi u vezi sa starijom braćom i sestrama. Utjecaj Ketua vjerojatno će vam tijekom ovog mjeseca donijeti financijsku krizu. Treba voditi računa o zdravlju majke. Postoje šanse za izazove u vezi u bračnom životu. Nemojte biti previše zahtjevni u svojoj bračnoj vezi jer tranzit Sunca i Venere može donijeti neke prepreke u vaš osobni život. Savjetujemo vam da ne uzimate nikakvu zemlju i financijsku pomoć od prijatelja jer se to možda neće lako vratiti.

 

 

RIBE

Ovo će vjerojatno biti pozitivan mjesec za vas i možda ćete svjedočiti mnogim događajima u svom životu. Možda ćete postići uspjeh u proučavanju povezanom sa Svetim pismom ili okultnom znanošću. Štoviše, ovaj ćete mjesec možda postati skloni učenju tajnog znanja. Studenti koji se bave istraživanjem također bi mogli postići uspjeh ovog mjeseca. Možda ćete dobiti priliku otići u inozemstvo radi njihovog visokog studija ili znanstveno-istraživačkog rada. Ako ste slobodni, postoje šanse da od prijatelja ili obitelji dobijete prijedlog za vezu koji vas može zamoliti da razmislite o svom bračnom životu.

Ako ste u braku, pokušajte kvalitetno provesti vrijeme sa svojim supružnikom. Međutim, nemojte imati nepotrebnu raspravu sa svojim supružnikom, to može povećati stres. Možda ćete se prepustiti krivom društvu ili ovisnosti, stoga budite oprezni. Pokušajte se udaljiti od pogrešnih ljudi i imati pozitivne misli. Financijski, ovaj će mjesec vjerojatno imati mnogo uspona i padova. Mogu doći do iznenadnih i neplaniranih izdataka za zdravstvo i obrazovanje. Budite oprezni pri donošenju bilo koje odluke vezane za promjenu u vašem životu. Osobne ili profesionalne promjene vjerojatno će ovog mjeseca iznenada utjecati na vaš život.

Ne biste trebali donositi nikakve odluke u agresiji ili ući u emocionalni zastoj. U zdravstvenom smislu i ovaj bi se mjesec mogao pokazati kao izazovan. Budite oprezni s prehrambenim navikama. Izbjegavajte konzumiranje nezdrave hrane i hladnih napitaka. Bolovi u zubima, grlu ili trbuhu mogu izazvati zdravstvene probleme. Nemojte ulagati u pravna pitanja koja mogu dovesti do financijskog gubitka. Ovaj mjesec je povoljno vrijeme za rješavanje svih pravnih i poreznih pitanja. Trebali biste se usredotočiti na posao koji čeka u vašoj ruci, a ne na preuzimanje nove odgovornosti ovog mjeseca.

Stranice: 1 2 3 4 5 6