VELIKI MJESECNI HOROSKOP za OKTOBAR za SVAKI znak!!

VELIKI MJESECNI HOROSKOP za OKTOBAR za SVAKI znak!!

29 rujna, 2021 0 By Admin

STRIJELAC

Tijekom mjeseca možda ćete dobiti svu moguću podršku od sudbine. Vaša vjerska priroda će rasti i to će biti razlog pozitivnosti u vašem životu. Istodobno možete putovati na vjerske ili rekreacijske načine. To će vam vjerojatno poboljšati bogatstvo u životu. Ponovno, tijekom ovog sastanka vjerojatno će se naći novi suradnici. Odnosi se mogu uspostaviti s ljudima visokog profila. Društveni status sada će vjerojatno biti visok. Možda ćete biti zadovoljni svojim osobnim ciljevima i postignućima. Također, mjesec je dobar za karijeru i dobitke. Možda ćete vidjeti da poslovni prihod donosi vrlo dobre rezultate. Vjerojatno ćete ostvariti blagotvorne rezultate iz svojih odnosa ako planirate od njih zatražiti pomoć u pogledu kredita.

Obavezno formalizirajte ovu transakciju. Stoga bi vaše poslovanje moglo imati dobre izvore prihoda. Novi posao će se vjerojatno poboljšati i unaprijediti, a možda ćete doživjeti i mnoge dobronamjerne poslove u poslu. Uspjeh se može postići na poslu. Iako vam obiteljski život možda neće biti lak. Pritisak obitelji može porasti za vjenčanje. To može poremetiti neke od vaših planova za daljnje učenje. Iako ovo nije ozbiljan problem, samo da svoje planove postavite s nove perspektive. Opet, svađe će vjerojatno biti velike među bračnim parovima, što vas dovodi u daljnji nepovoljan položaj u vašem osobnom životu. Međutim, možda ćete dobiti željenu podršku i pomoć od prijatelja. Ovo može biti srebrna podloga u poboljšanju vašeg odnosa.

 

 

JARAC

Mjesec je pun izazova, mnoge aktivnosti će se nizati jedna za drugom. Ovo možda nije pravi trenutak za početak nečeg novog, velika ulaganja treba izbjegavati jer u protivnom može donijeti novčane gubitke. Možda ćete se morati suočiti s borbama prije nego što okusite željeni uspjeh i rast. Istodobno, vaši dinamički kapaciteti mogu se nadograditi i možda će vam biti dopušteno analizirati svoje pogreške i planirati ono što slijedi. Osim toga, možda ćete morati odgoditi svoje planove putovanja u svjetlu neke zabune koja će se vjerojatno pojaviti zbog pomiješanih stavova o vašoj karijeri. No, ako planirate svoj novac staviti u posao, to možete učiniti, vodite računa o tome da svaki gotov novac ostane siguran u vašim poslovnim aktivnostima.

Za neke od vas, koji ste tek oženjeni, postoje šanse za probleme u bračnoj zajednici. Vaš bračni život može doživjeti neugodne prilike, a to vas može razdvojiti ako se pitanja ne riješe na vrijeme. Trebali biste izgraditi razumijevanje za unaprjeđenje vašeg odnosa. Također, mjesec je povoljan za one koji naporno rade, akademski. Vaši napori mogu donijeti pozitivne rezultate i omogućiti će vam pravu vrstu znanja koja će vam biti potrebna. Ako planirate posuditi novac članu svoje obitelji, to možete učiniti u drugoj polovici mjeseca jer će planetarna poravnanja vjerojatno biti od pomoći.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6