VELIKI MJESECNI HOROSKOP za OKTOBAR za SVAKI znak!!

VELIKI MJESECNI HOROSKOP za OKTOBAR za SVAKI znak!!

29 rujna, 2021 0 By Admin

BLIZANCI

Vaše osobitosti, koje su drugima bile izvor za ismijavanje, mogle bi vam donijeti neke prednosti ovog mjeseca. Možda ćete postati središnja osoba na nekim zabavama ili javnim okupljanjima. Vi ste živahni i entuzijastični i vaša će izvanredna energija ovaj mjesec privući više ljudi prema vama. Za početak vaše ideje o uspješnom pothvatu može biti potrebno više vremena jer razdoblje možda nije povoljno za vas. Ne padajte u depresiju, ovo neće dugo ostati. Vjerojatno ćete se bez puno odgode pokazati kao sretni. Uzmite kratak odmor da provedete neko vrijeme sa svojom obitelji. Novac zarađen za njih nije vaša isključiva odgovornost, pa morate pronaći i vrijeme za balansiranje s obiteljskim životom.

Ovaj mjesec može biti povoljan za vas da izvršite izmjene koje planirate napraviti u svojoj kući, kao i u uredu. Konzultiranje s nekim u vezi s tim može vam pomoći da učinite promjene na bolji način. Za savjet i podršku možete se više osloniti na druge. To će vam se kasnije pretvoriti u teret jer ste posljednji autoritet da odaberete ono što vam je potrebno za vaš osobni rast. Možda ste spremni za bilo kakav posao jer je vaša mentalna i fizička izdržljivost na vrhuncu. Pokušajte uložiti svoju snagu u nešto dobro i svrsishodno. Osvježavanje uma i tijela zasad vam je najpotrebnije. No, vaš zauzet raspored može vas držati podalje od osamljenosti koju najviše tražite.

 

 

RAK

Mjesec može početi pozitivnom notom, ali kako mjesec bude odmicao, došlo bi do povećanja konkurencije i oštrog otpora. Tijekom ovog mjeseca možete postići rast svoje karijere, iako bi prepreke uzrokovale kašnjenja i poteškoće. Teška slika možda neće dugo trajati i vjerojatno ćete postupno vidjeti neke pozitivne zrake. Ovaj mjesec vam može pomoći u poduzimanju odlučnih koraka u postizanju vaših ciljeva. Mjesec izgleda izuzetno važno za vaše napredovanje u karijeri. Ovo se može nazvati dobrim mjesecom za vaše financije. Možda vam neće pomoći samo u pronalaženju izvrsnih mogućnosti zarade, već će vam pomoći i da povratite izgubljeno i ubrzati tempo napretka.

Ovo je razdoblje kada trebate posvetiti posebnu pozornost svojim dugogodišnjim projektima. Vaš financijski položaj može ostati zadovoljavajući, a u ovoj fazi može doći do povećanja bogatstva. Ne poduzimajte ambiciozne korake jer vaše ishitrene odluke mogu uzrokovati nepotrebne probleme. Možda sijate od povjerenja i vjerojatno ćete biti jako raspoloženi. Također, možda ćete imati priliku učiniti da stvari dobro funkcioniraju uz pomoć vašeg iskustva i vaših perspektiva. Dakle, ovo će razdoblje vjerojatno povećati sklad u vašem osobnom životu i odnosu.

Neka skrivena zamjeranja mogu se ponovno pojaviti pa će miran i staložen pristup zahtijevati prolazak kroz neke osjetljive faze tijekom ovog mjeseca. Neki pozitivni pomaci u vašem obrazovanju mogu vam oživjeti duh. Međutim, vaš angažman u nekim nepotrebnim stvarima mogao bi uzrokovati probleme u studiju. Planeti bi vas mogli prisiliti da u svoj život unesete više discipline kako biste podigli standard svoje kondicije. Možda postoje neki manji zdravstveni problemi, ali možda ćete uspjeti održati razinu energije tijekom ovog mjeseca.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6