3 znaka zodijaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT DRAMATIČNO MIJENJA za vrijeme Saturnovog kvadrata Urana od 27. septembra 2021.

3 znaka zodijaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT DRAMATIČNO MIJENJA za vrijeme Saturnovog kvadrata Urana od 27. septembra 2021.

26 rujna, 2021 0 By Admin

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ovaj tranzit donosi istinsko otkrivenje u prvi plan vašeg uma, a tiče se vašeg ljubavnog života. Na pomolu je velika promjena koja ide u pozitivnom smjeru.

Sada imate izbor. Možete uzeti podatke s kojima trenutno radite, a možete imati i živčani slom zbog toga. Ili možete umjesto toga imati proboj.

Izbor je vaš, Jarac, a znajući vas, odlučit ćete se za proboj.

Osjećat ćete se kao da ste se pobunili, zbog Uranovog utjecaja na vas, a Saturnova energija će vas natjerati da nagađate o sebi. Ovdje trebate ‘ići za dobrotom’. Samo vjerujte u svemir i dopustite si da idete tamo gdje osjećaj je dobar.

To znači da ako volite svog partnera, ali niste se mogli pomiriti s nečim što rade što vas živcira. Na vama je da okrenete situaciju, umjesto da dopustite da se raspadne, i završite ispunjeni žaljenje. Ti to možeš učiniti, Jarac, i na tebe pada da to učiniš.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Možda u ovom trenutku razmišljate o svojoj vezi. A ovaj tranzit ne pomaže puno kada se radi o tome da se osjećate dobro. Postavljeni ste na svoje načine što se tiče ljubavi i romantike, a vaš partner jednostavno ne opravdava vaša očekivanja.

Potpuno ste zatvoreni za njihove ideje i ne možete predvidjeti promjenu u budućnosti. Iako je velika promjena upravo ono što je za vas oboje iza ugla.

Ono što se događa, Vodenjak je da Saturnov kvadratni Uran iritira vaš ionako uzrujan osjećaj. A ono što ćete možda morati promijeniti, kako biste se riješili ovog negativnog pogleda, je sama ideja kompromisa.

Drugim riječima, ako želite spasiti ovaj odnos, a vrijedi ga spasiti, tada morate, Vodenjak, biti fleksibilniji.

Što god da vas je dovelo do mjesta na kojem se ne možete saviti, pravo to morate ispraviti. S obzirom na to da kompromis i fleksibilnost nisu dobri samo za vas, osigurat će vaš ljubavni život za naredne dane.

Stranice: 1 2