3 znaka zodijaka koji će se osjećati VRLO USAMLJENO u svojoj vezi počevši od 24. septembra 2021.

3 znaka zodijaka koji će se osjećati VRLO USAMLJENO u svojoj vezi počevši od 24. septembra 2021.

23 rujna, 2021 0 By Admin

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Mjesec u Biku može vas privremeno izvesti iz vaše zone udobnosti i dovesti vas u neurotično stanje uma gdje počinjete sumnjati da li vam se osoba s kojom ste u vezi uopće sviđa. Jesu i nemate se zašto brinuti. Ali to vas neće utješiti dok prolazite kroz osjećaje da se osjećate vrlo sami u vezi.

Jedan od razloga zašto se možete osjećati usamljeno ili sami u vezi je to što su vaši oblici komunikacije posrnuli. Oboje morate posegnuti jedno za drugim, jer se događa da oboje postajete pasivno-agresivni, samo čekate da drugi spomene “slona” u prostoriji.

Ako imate o čemu razgovarati, nemojte glumiti žrtvu. To možete učiniti, Vodenjak, i ako ti je stalo do veze u kojoj si, ostani pri tome.

Ne dopustite da vam osjećaj usamljenosti ometa da učinite nešto po tom pitanju. Djelujte. Uradite posao i vratite svoju vezu na pravi put, onako kako je zamišljeno.

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Možda ćete se osjećati sami u svojoj vezi, počevši oko 24. septembra, za vrijeme Mjeseca u Biku.

Ovo je za vas posebno osjetljiv tranzit i mogli biste se izgubiti ako ga ne zaustavite. Drugim riječima, kad počnete osjećati nezadovoljstvo ili tugu zbog veze u kojoj se nalazite, ugasite taj osjećaj u krevetu. Jer Ribe, ovo nije dugotrajan osjećaj.

Upozorenje za vas je, međutim, da imate tendenciju ‘ići na daljinu’ kada imate priliku sažalijevati se, pa ne morate baš tako daleko dogurati.

Možda se i vaš partner osjeća isto, a sve što vas zaista razdvaja tijekom ovog tranzita je nedostatak komunikacije.

Možda uzmite partnerovu ruku i držite je do srca. Ponekad iz najmanjih gesta možete napraviti smisao. Pokušaj ovo. I ne brinite, na kraju će sve ispasti kako treba.

Stranice: 1 2