3 horoskopska znaka čije će SRCE ZACIJELITI i doživjeti KRAJ TUGE i BOLI za vrijeme Merkurovog kvadrata s Plutonom od 24. septembra 2021.

Postoje tri horoskopska znaka čije će srce prestati patiti za vrijeme Merkurovog kvadrata s Plutonom od 24. septembra 2021. godine, a vrijeme ne bi moglo biti bolje.

Kad imamo tranzit poput Merkur Plutona, počevši od 24. septembra 2021., gledamo burnu raspravu i nepokolebljivo mišljenje.

Merkur kvadratni Pluton je transformativan, a ovo je vrsta kozmičkog događaja koji može rastrgati ljude zbog jednostavnih stvari poput rata riječi ili pukog neslaganja.

Astrološka prognoza za petak predviđa da slomljeni osjećaj osjeća posljednje muke, neposredno prije nego što se trajno završi.

Možda zvuči kao negativno, ali upravo je to potrebno kako bismo prešli na novo i bolje mjesto. To je savršen astrološki tranzit koji prati izraz: “Da biste došli do njega, morate ga proći.”

Ako još uvijek osjećate žalac raskida, ili čak rastanak načina koji su se dogodili davno, onaj koji još uvijek donosi bol,  tada se možete pripremiti za taj posljednji potez. Onaj koji donosi zacijeljenje i prestak patnje.

Petak je vrijeme kada ćemo se pomirimo sa srcem. Sada znamo da je vrijeme da krenemo dalje.

To nije lako učiniti, udaljiti se od udobnosti osjećaja boli čudna je stvar. Nitko ne želi osjećati emocionalnu bol, a ipak se svakako borimo za pravo da je se držimo neograničeno dugo.

Ovo je tranzit koji će naš prolaz učiniti glatkim i mogućim. Merkur u kvadratu Vage Pluton u Jarcu tranzit je gdje ćemo napokon vidjeti kraj naše tuge i boli.

Tri znaka koja će doživjeti završetak tuge su…

3 horoskopska znaka čije srce prekida patiti nakon Plutonovog kvadrata od Merkurovog trga od 24. septembra 2021. su:

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

S Merkurom, vašim vladajućim planetom, koji vodi tranzit, bit ćete pod utjecajem do točke akcije, što znači da ćete primijetiti da ste konačno spremni za nastavak. Borili ste se s bolom srca godinama, Blizanci, i to je već postalo nešto na što ste navikli.

Nosite svoje slomljeno srce poput pokrivača za bebe, i iako vam pruža neobičnu utjehu, sprječava vas da rastete i evoluirate u nevjerojatno stvorenje kakvo vam je suđeno. Ovaj tranzit  u Plutonu, probudit će vašu psihu.

Bit će kao da odjednom ne možete uzeti još jednu minutu ovog starog, starog slomljenog srca. Niotkuda ćete ovu bol početi doživljavati kao opterećujuće gubljenje vremena. To će vam omogućiti da ga pustite. Ali svaka minuta koju ste proveli bila je neophodna, nije moglo biti drugačije.

Vaša je bol morala ići svojim tijekom, a sada ste spremni okruniti prag i ući u svoj novi život bez slomljenih srca. Ovo je obećavajuće i uzbudljivo. Blago tebi, Blizanci.

 

Nastavak na idućoj stranici…

3 horoskopska znaka čije će SRCE ZACIJELITI i doživjeti KRAJ TUGE i BOLI za vrijeme Merkurovog kvadrata s Plutonom od 24. septembra 2021.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top