Počinje VLADAVINA VAGE- otkrivamo kome će ona donijeti NAJVIŠE USPJEHA i SREĆE

Počinje VLADAVINA VAGE- otkrivamo kome će ona donijeti NAJVIŠE USPJEHA i SREĆE

22 rujna, 2021 0 By Admin

VAGA

U periodu ove vladavine  suočit ćete se sa nekim odlukama koje ćete morati donijeti. Posebice se to odnosi na poslovni život. Ta odluka će utjecati na vašu poslovnu budućnost i mogla bi vam biti od velike koristi. Također ćete doći do određene sume novca i rješiti dio financijskih problema i zaostataka. Ljubavni život će pronaći jedan bolji put.

 

 

ŠKORPIJA

Ova vladavina sa sobom donosi kako sreću, ali isto tako i određene probleme, izazove i odluke. Privatni život bit će prepleten problemima sa kojima ćete se dosta vremena boriti. Poslovni život sa sobom donosi i određene uspjehe isto kao i ljubavni, no zbog privatnih problema jednostavno nećete uspjeti uživati u tome.

 

 

STRIJELAC

Ova vladavina će vam donijeti priliku i šansu da mnoge privatne i poslovne stvari posložite upravo onako kako želite. Možda vam ova vladavina neće biti previše naklonjena, no ako uspijete mudro reagirati u određenim trenutcima, mogli bi dosta profitirati. Dakle, dosta toga ovisit će isključivo o vama. Ljubav neće znati za probleme, barem ne one veće.

 

 

JARAC

Period koji dolazi donosi sa sobom povoljne situacija kojima se trenutno sada vjerojatno ni ne nadate. Pred vama je i jedan značajan novčani dobitak koji će vam biti itekako od pomoći.  U ljubavi vam se smiješi velika sreća, jer će vam jedna osoba izjaviti i priznati ljubav.

 

 

VODOLIJA

U ovoj vladavini će vas pratiti sreća i gotovo da za probleme nećete znati. Sve će vam polaziti za rukom. Ostvarit ćete nove prihode i poboljšati svoju financijsku situaciju. Neko vrijeme imat ćete novca više nego što će vam biti potrebno. U ovoj vladavini bit ćete sretni i zadovoljni.

 

 

RIBE

U ovom periodu neće biti previše blistava situacija za vas. Susrest ćete se sa poslovnim promjenama i odlukama koje ćete morati donijeti. Ni u ljubavi neće biti puno drugačije. Nesuglasice sa voljenom osobom skoro da se neće moći izbjeći. No, vi ćete se uspjeti izboriti sa svime.

Stranice: 1 2