3 horoskopska znaka KOJI ĆE RASKINUTI VEZU za vrijeme Mjeseca nasuprot Plutonu od 24. februara

3 horoskopska znaka KOJI ĆE RASKINUTI VEZU za vrijeme Mjeseca nasuprot Plutonu od 24. februara

22 veljače, 2023 0 By Admin

Naši osjećaji suočit će se s onim što najviše želimo, rezultirajući spoznajom da samo zato što želimo da to traje. Ali, ne znači da je tako i suđeno.

Mjesec upravlja našim emocionalnim područjem, dijelom nas koji je naša intuicija i naše ja koje se temelji na osjećajima. Iako nismo svi u skladu s ovim dijelom sebe, to je dio koji tiho radi ispod površine i pomaže nam donositi odluke i izbore koji su za nas najispravniji.

No, emocije mogu biti neuredne i ponekad nije prisutna samo ljubav, već i strah.

Iako svi potajno imamo strah da će ljubav uspjeti više nego ne, jer tada izaziva one unutarnje dijelove nas samih koji su držali zidove i granice da budu sigurni. Ponekad se bojimo da idemo dalje.

Kad smo s nekim u vezi ili čak uzročno -posljedičnoj vezi, na temelju te veze razvijamo priču ili plan za svoj život. Koristimo ovu priču kao sigurnosnu mrežu za spoznavanje granica za sebe.

Neke stvari su dio ove priče, a neke nisu, ali pruža nam utjehu da znamo gdje su nam rubovi.

Ali kao što znamo, planovi, osobito planovi u ljubavi, imaju tendenciju da se mijenjaju. Kad se to dogodi i osjetimo nadolazeću istinu da odnos u kojem se nalazimo nije onaj u kojem bismo trebali biti zauvijek, počinjemo se bojati budućnosti.

Tko smo mi ako nismo osoba koja je bila dio te veze ili braka?

Često je upravo ono protiv čega se bunimo isto ono čega se bojimo kad dobijemo slobodu. Ovo je slično odrastanju u tinejdžerskoj dobi. Nismo se željeli pridržavati pravila svojih roditelja. Ali onda smo se osjećali preplavljeni slobodom kad smo stigli na fakultet ili diplomirali.

Svi ćemo u svom životu diplomirati na određenom ljubavnom poglavlju. I iako je zastrašujuće, važno je ne dopustiti strahu od nepoznatog, slobode da nas spriječi da pređemo u sljedeći dio našeg života.

Ponekad je zastrašujuće shvatiti da plan u kojem smo bili nije dio čiji ćemo dio biti. To znači da moramo preispitati svoj život. Čak i vlastiti identitet, ali koliko god neugodan bio, jedno je jasno da ne možemo više ostati tamo gdje jesmo.

Zakoračite u ovo novo poglavlje i vjerujte da ste upravo tamo gdje trebate biti, čak i ako ne izgleda kao da ste planirali.

3 znaka koji će se htjeti raskinuti vezu su:

VAGA

U posljednje ste vrijeme na vrućem mjestu. Iako možda žudite za odmorom od svake introspekcije i izazovnih razgovora, to ne znači da je gotovo.

Od vas se traži da uistinu razjasnite što želite, kako se osjećate, a zatim to usporedite sa putem na kojem ste sada.

Više nego vjerojatno vaša veza neće napraviti presjek. Naravno, tuga je normalan dio toga, oplakivanje života za koji smo mislili da ćemo živjeti samo je jedan dio ovog procesa. Sljedeće je dopustiti sebi da sanjate veće.

Vidjeti da iako ovaj odnos nije ono što ste mislili da će postati ostati u njemu, samo se nadati da će se jednog dana promijeniti, znači da ste kratki.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Prisjetite se tko ste bili i kakav ste život željeli prije ove veze. Ponekad jednostavno moramo prihvatiti da, dok je ljubav tu, akcija nije.

Odaberite sebe tijekom ovog tranzita i oslobodite se odnosa koji vas je kočio.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2