3 horoskopska znaka koji će RISKIRATI SVE ZBOG LJUBAVI tijekom Mjeseca u Ovnu od 20. Septembra

3 horoskopska znaka koji će RISKIRATI SVE ZBOG LJUBAVI tijekom Mjeseca u Ovnu od 20. Septembra

20 rujna, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Iako skoro sezona Vaga, veliki razlog što će to utjecati na šanse koje imate na ljubav je to što se danas događaju dva tranzita, a oba imaju uključen Merkur u Vagi.

Merkur se odnosi samo na komunikaciju i govorenje naše istine. Još nije retrogradno, to znači da ćete već osjetiti potrebu da progovorite i izrazite sebe. Posebno u smislu kakav život i ljubav želite.

Zajedno s ovim Mjesecom Ovnom veća je vjerojatnost da ćete poduzeti brze radnje, osobito ako se radi o smislenom i produktivnom razgovoru o započinjanju nove veze ili podizanju postojeće na drugu razinu.

To će također uzrokovati da budete otvoreniji u svojim odnosima. Ako vas je nešto mučilo ili je bilo nešto o čemu želite razgovarati, sada će biti trenutak da se tome pozabavite i iznesete to.

Osjećat ćete se samouvjerenije i hrabrije pa je savršeno vrijeme da prihvatite to pojačanje i progovorite o tome kako se osjećate i kakvu vezu želite.

Rizik za vas s ovim Mjesecom leži ne samo u poduzimanju radnji, već i u korištenju vaših riječi kako biste iznijeli svoju istinu o ljubavi i onome što vam treba od vašeg partnera. Upamtite da nema velike šanse ako to znači slijediti istinu vašeg srca.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Više volite udobnost nego rizik, osobito u smislu ljubavnog života. Ali to ne znači da ih nećete uzeti kad je potrebno.

Kao zemljani znak, utemeljeni ste i čvrsti u svojim odlukama, temeljito razmišljate o stvarima i donosite odluku samo kad se osjećate spremni. No, s tranzitom koji uključuje Merkur i Pluton u vašem znaku tijekom ovog Mjesečevog tranzita, došlo je vrijeme za preuzimanje rizika.

Pluton je planet transformacije, dok je Merkur jedan od misaonih procesa i komunikacije. Zajedno vas ovi planeti nadahnjuju da iskopate duboko i otkrijete svoju osobnu istinu o svom ljubavnom životu.

Bilo da to znači riskirati ako napustite nešto što je ugodno, ali ne raste ili kupite avionsku kartu kako biste iznenadili osobu o kojoj ne možete prestati razmišljati, došlo je vrijeme za poduzimanje radnji.

Hvala Ovnu na ovom iznenadnom izljevu hrabrosti jer će vas natjerati da učinite stvari za koje niste mislili da su moguće, a možda ćete se čak i prestati pitati tko je ta osoba koja riskira sve ove šanse.

To je u redu. Jer, iako volite izvjesnosti, također ste u mogućnosti izvagati svoje rizike i znate da svaka velika ljubav vrijedi toga, bez obzira na cijenu.

Stranice: 1 2