PSIHO TEST! Izaberi cvijet i otkrit ćemo tvoju NAJVEĆU TAJNU i NAJVEĆI STRAH

PSIHO TEST! Izaberi cvijet i otkrit ćemo tvoju NAJVEĆU TAJNU i NAJVEĆI STRAH

19 rujna, 2021 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Vi ste prepuni raznih strahova. Međutim, jedan od vaših najvećih strahova je strah od egzistencije. Koliko god da vam je posao loš ili dobar, vaš veliki strah je gubitak posla, gubitak financijskih sredstava i na kraju, strah od egzistencije kako onda živjeti. Nista navikli na raskošan život. Nemate u životu luksuzne stvari.

Ne izlazite po restoranima i ne idete svako malo na neka putovanja. Ali vi tome ni ne težite. Vi ste zadovoljni sa onime što imate i samo se bojite da ne izgubite to što imate i da ne bude gore. Ponekad se usporedite sa nekim ljudima koji puno lagodnije i kvalitetnije žive od vas, ali to nije često.

Češće se usporedite sa ljudima koji teže žive od vas, a onda u sebi zahvalite na svemu što imate i da može biti i gore od toga. Na strahove obično ne možemo utjecati. Niti u praksi niti u našim glavama. Strahovi su dio nas i dio naših života. Inteligentni ljudi imaju daleko više strahova. Međutim, bitno je da nam ti strahovi ne utiču previše na život i ne postanu opsesija.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

TREĆA SLIKA:

Ako ste izabrali treći cvijet on će vam otkriti vaše najveće strahove i tajne. Vi ste vrlo strašljiva osoba. Vi se zapravo bojite svega, pa je teško reći u ovom slučaju čega se najviše bojite. Jedan od vaših najvećih strahova je strah od samoće. Ako ste kojim slučajem bez partnera, strah vas je da ćete cijeli život ostati sami, a posebno kada je riječ o dobi koja se odnosi na duboku starost.

Ako ste u nekom obliku veze ili braka, jedan od vaših najvećih strahova je da ne izgubite partnera, da vas ne zamijeni sa drugom osobom i na kraju, strah od onog posljednjeg čina života. Taj strah gubitka partnera se odnosi na strah od samoće, ali naravno i strah od gubitka voljene osobe. To je usko povezano jedno s drugim. Vas taj strah sputava u životu jer ste previše opterećeni s time.

Realno gledajući na to ne možete previše utjecati ili čak ne možete uopće utjecati. Trebali bi držati taj strah pod kontrolom, a ne da vas u velikoj mjeri opterećuje. Jasno nam je da to lako reći, ali vrlo teško primjeniti u praksi.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Međutim, to morate sami sa sobom riješiti i uz trud pokušati dovesti do razine da vas toliko ne opterećuje. Jer na stvari na koje ne možemo utjecati, svaka briga je samo teret nama samima.

Stranice: 1 2