3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI u PRIJATELJA tijekom Mjeseca u konjunkciji Jupitera od 19. septembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI u PRIJATELJA tijekom Mjeseca u konjunkciji Jupitera od 19. septembra 2021.

19 rujna, 2021 0 By Admin

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Jedna od vaših najvećih prednosti je to što ste tako slobodoumni i neovisni. Ali ponekad u odnosima, posebno prije nego što toga postanete svjesni, možete stvoriti probleme iz kojih nema povratka.

Dio toga je biti s nekim tko vas razumije. Ali drugi dio je paziti da svoje darove ne koristite kao oklop kako biste se zaštitili. U odnosima ne možemo dopustiti da nas strah čuva, već ljubav.

To znači i riskirati tako da pozivate i primate ono što najviše želite umjesto da to blokirate iz straha da ga ne uništite- Ili izgubite kad ga dobijete. Stvar je u tome da oni koji su vam bliski to već znaju.

Ponuda ljubavi koja vam stigne bit će od nekoga tko zna sve dijelove vašeg djelovanja. I zbog toga vas neće tako lako pustiti. Koliko god početak ove romanse bio divan, neće proći bez izazova.

Ali ovo je dobro. Ovo je prilika za rast. Uistinu sjajan odnos nije samo zabava, već pruža i prostor da nas izazove svojim strahovima i mehanizmima suočavanja kako bismo mogli rasti zajedno i postati bolji. Vaša prilika da to učinite je odmah iza ugla!

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Kao znak koji je poznat po tome da daje prioritet samorazvoju i istraživanju, ne prepoznaje se često da se osjećate najsposobnijim za to kad su vam korijeni jaki i stabilni.

Volite doživjeti život i ponekad je to značilo da brže prolazite kroz veze nego što promijenite frizuru. Ali to nije loše.

Zbog svega ovoga znate što želite i što će vam odgovarati. I znate što ne.

Ovo vam je velika prednost u vrijeme ovog tranzita jer vam daje mogućnost da budete sigurni i sigurni u ponudu ljubavi koja će stići.

Koliko god autsajteri mogli nagađati da ste nesposobni za počinjenje, istina je da ne želite ništa više. Samo želite biti u mogućnosti ostati slobodni kad to učinite.

Oni koji su vam bliski to već znaju o vama. I vole vas zbog toga.

Stvar je u tome da ako se bojimo da ćemo izgubiti slobodu, ne vidimo uvijek što bi moglo biti kako treba.

Ova ljubavna afera koja će vjerojatno započeti bit će s nekim tko je već bio na vašem romantičnom radaru. Možda ste već jednom pokušali s tom osobom, ali ste mislili da je najbolje ostati u zoni prijatelja.

Sve se to mijenja pod ovim tranzitom dok konačno vidite što vam je uistinu potrebno. Jer se osjećate sigurnije u sebi, ponestalo vam je izlika da ne iskoristite priliku za ljubav. Ne brinite, ovaj put nećete požaliti.

Stranice: 1 2