3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 20 do 26. septembra 2021, a evo i kako…

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 20 do 26. septembra 2021, a evo i kako…

19 rujna, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan, Vaga, doživjet ćete neki neželjeni skepticizam. Možda ste imali srce na nečemu – o nečemu što je ovisilo o tome da će druga osoba doći umjesto vas. Činilo se da je ta osoba pouzdana, netko u koga ste mogli vjerovati.

Nisi imao razloga misliti drugačije, pa si u njih uložio svu svoju vjeru, znajući sa potpunom sigurnošću da stvari koje su ti govorili nisu u šali – a dopustio si si i vrlo opasnu stvar: Nadu.
A onda su vam promijenili kurs, ostavljajući vas same sa svojim snom, vašom nadom i tjedan dana ispunjenim hladnom obamrlošću. Ne trebate puno da biste se upustili u negativnost, ali doista niste htjeli otići tamo ovaj tjedan. Nažalost, otići ćete tamo ovaj tjedan.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

S Mercury Trine Jupiter u vašoj kozmičkoj karti, naći ćete se u kreativnom raspoloženju, velike ideje, nevjerojatni projekti i vrlo malo da vam stanu na put. To je naravno sve dok pun Mjesec ne inhibira taj vaš kreativni tok . Slično je spisateljskom bloku, počet ćete, a zatim, zagledat ćete se u praznu stranicu.

Ovaj će vam tjedan donijeti frustracije u smislu produktivnosti i kreativnosti. Sto posto ste uspješni u stvaranju ljepote i izražavanju svega što je divno na svijetu, a ipak,  ugušeni ste. Čini se da jednostavno ne možete prijeći ‘prvu stranicu’.

Dakle, ovaj tjedan imat ćete velike i prekrasne ideje, ali nikako da se izrazite, a zbog toga ćete se osjećati zarobljeno, ugušeno. Ono što je strašno je da će te ideje prevladati do sljedećeg tjedna, kada će se vaš kreativni tijek vratiti na pravi put.

Stranice: 1 2