3 horoskopska znaka čija će se VEZA RASPASTI tijekom Marsa u Vagi počevši od 19. septembra 2021

3 horoskopska znaka čija će se VEZA RASPASTI tijekom Marsa u Vagi počevši od 19. septembra 2021

19 rujna, 2021 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Iako Mars trenutno nije u vašem znaku, tijekom ovog tranzita doživjet ćete protivljenje Marsa dok se vaš vladajući planet kreće kroz Vagu. Što znači da ćete teže dohvatiti najbolje kvalitete koje vam ovaj planet inače daje.

Obično ste sposobni preuzeti odgovornost i osjećati se strastveno u smjeru u kojem se osjećate pozvani krenuti. Ali pod utjecajem Vage osjećat ćete se zaglavljeno. Kao da je gotovo nemoguće uopće napraviti bilo kakav pokret ne samo u izazovima koji se pojavljuju ali u životu općenito.

Za vas postoji mogućnost da se ova frustracija zbog nedostatka kretnji ukloni s partnerom, što je potencijalno razlog sloma koji se može dogoditi.

Razmislite o svojim osjećajima prije nego što pričate o njima, što će vam u tom razdoblju možda biti nevjerojatno teško. Ali dat će vam vremena i prostora da vidite je li to problem koji se posebno odnosi na vašu vezu ili nešto drugo što projicirate na partnera .

Nevrijeme će biti vruće za sve tijekom ovog tranzita, samo želite biti sigurni da vaša veza neće prestati zbog nečega što ste rekli.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Iako još nije baš vaše godišnje doba, ne samo da će se tijekom njega dogoditi dobar dio ovog tranzita, već je i Venera u vašem znaku što će vas automatski učiniti osjetljivijima na energiju ovog tranzita.

Venera je kozmički ljubavnik Marsa. Što znači da sve što prolazi kroz nju utječe na nju. Budući da je Venera u vašem znaku, to znači da će utjecati i na vas.

Naravno drugačije jer ćete imati više ženskog odgovora na ovaj tranzit. Ali će i dalje postojati značajna razlika u vašoj energiji i kursu vašeg odnosa.

S Venerom u vašem znaku, tražit ćete veću dubinu svoje veze, više smisla, više strasti, pa čak i sklonije postavljati ta pitanja o tome što nas čeka u budućnosti.

Mars u Vagi želi ravnotežu, ali mu je neugodan i ovaj tranzit pa će se pokušati oduprijeti nekoj od energija, automatski utječući na muškarce u našem životu.

Ovo je vrijeme za razmišljanje o tome koliko od tih budućih ispitivačkih pitanja postavite. Iako je smjernica o našoj budućnosti nešto što vrijedi i o čemu bismo trebali moći komunicirati. To ne znači uvijek da je sada vrijeme.

Potražite gdje možete pronaći sigurnost u svojoj vezi, gdje možete pronaći neki smjer. A ako ipak zamolite partnera, a on ne može ući u taj prostor kako bi razgovarali o tome, pokušajte samo zastati umjesto da gurate to zato što je u vašem slučaju to možda razlog kvara.

Ponekad uništimo nevjerojatnu vezu jer uvijek tjeramo sljedeći korak umjesto da jednostavno budemo sretni gdje smo.

Stranice: 1 2