3 horoskopska znaka ČIJI SE SNOVI OSTVARUJU za vrijeme Mjeseca u Ribama od 18. septembra 2021.

3 horoskopska znaka ČIJI SE SNOVI OSTVARUJU za vrijeme Mjeseca u Ribama od 18. septembra 2021.

17 rujna, 2021 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Vaši snovi se ostvaruju za vrijeme Mjeseca u Ribama, a to se očituje u području romantike i ljubavi.

Duboko ste strastvena osoba koja žudi za time da nekoga drži i obožava. Nije uvijek tako jednostavno predati svoje srce osobi. Povjerenje mora rasti i život se uključuje.

Ali kad se Mjesec spoji s Jupiterom u vašoj solarnoj kući i obitelji, a zatim uđe u znak Riba, vašeg sektora romantike, počinjete se osjećati dovoljno ugodno u svojoj koži da biste riskirali kad je ljubav u pitanju.

Ova razina samopouzdanja privlačna je i pokreće vas u novom smjeru u kojem ljubav nije samo moguće pronaći, već spoznajete savršenstvo ljubavi za kojom ste čeznuli cijeli svoj život. Zašto? Jer sada ste spremni.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Vaši snovi se ostvaruju jer konačno dolazite na mjesto gdje vam je ugodno u vašoj koži. Suzdržavali ste se u mnogim područjima svog života iz straha. Ali sada kad ta hrabrost počne tonuti kad je Mjesec u vašem znaku, počinjete shvaćati da nemate što izgubiti.

Gubitak straha dio je razloga zašto vam se snovi počinju ostvarivati ​​od 18. rujna. Svijet vidite kao mjesto gdje pripadate umjesto gdje ne pripadate. Počinjete spoznavati vlastiti potencijal i smatrate svoje doprinose vrijednima i pravodobnima.

Počinjete odvoditi svoj život u neistražene vode i potpuno novi smjer koji počinje ovog vikenda, Ribe. A zahvaljujući vašem trudu rađa se čudo, a snagom vlastitih ruku san će vam se zaista ostvariti .

Stranice: 1 2