ZAŠTO vaša veza NE FUNKCIONIRA! (prema vašem horoskopskom znaku)

ZAŠTO vaša veza NE FUNKCIONIRA! (prema vašem horoskopskom znaku)

16 rujna, 2021 0 By Admin

STRIJELAC

Strijelac daje velika obećanja kada su zaljubljeni, što ih kasnije u vezi može dovesti u velike probleme. Vrlo su ekstrovertirani i učinit će sve da postignu svoje ciljeve, uključujući i reći bilo što da vas usreće.

Strijelac mrzi osjećaj kao da je vezan u vezi. Ako nemaju svoju slobodu, brzo će se razdvojiti. Ako se svađaju sa svojim partnerom, mogli bi samo reći nešto kako bi se riješili problema, umjesto da stvarno shvate zašto je njihov partner uzrujan.

 

JARAC

Jarac ponekad može biti sveznajući, što može zasmetati baš svima koji ih ne mogu pratiti. U odnosima Jarac očekuje da će se dogoditi najgore i često može sabotirati dobru stvar, a da joj ne da priliku.

Kad je njihov odnos na stijenama, mogu biti vrlo neoprostivi i snishodljivi svojim riječima. Jarac uglavnom ima sjajne manire i samokontrolu, ali sve to prolazi kroz prozor kad su uzrujani.

 

VODOLIJA

Vodenjak je jedan od emocionalno nedostupnih znakova, što otvorenu i ljubavnu vezu čini nevjerojatno teškom za obje strane. Mogu imati puno osjećaja i emocija u bocama, ali radije će ostati podalje nego vam se otvoriti.

Kad su Vodenjaci u vezi, potreban im je netko tko je uvijek na njihovoj strani. Čim osjete da se ne slažete s njima, nestaju. Vrlo su temperamentni pa ih čak i najmanje stvari mogu pokrenuti i stvoriti probleme tamo gdje ih nema.

 

RIBE

Ribe mogu biti pretjerano povjerljive kada nekoga stvarno vole i često će zanemariti njihove sumnje. Ponekad mogu biti uplašeni i zabrinjavajući, zbog čega se osjećaju kao da narušavaju dobar odnos (čak i kad nisu).

Treba im netko da ih pohvali za njihove snage umjesto da se usredotoče na svoje slabosti; ako misle da ih se kritizira ili ponižava, pustit će emocije da se razigraju i izigrati žrtvu.

Stranice: 1 2 3 4