ZAŠTO vaša veza NE FUNKCIONIRA! (prema vašem horoskopskom znaku)

ZAŠTO vaša veza NE FUNKCIONIRA! (prema vašem horoskopskom znaku)

16 rujna, 2021 0 By Admin

LAV

Lav može biti iznimno arogantan i samoživ kad to žele, što može odbiti mnogo ljudi. Njihova uigranost može postati pravi problem ako se više ne osjećaju kao dominantni u vezi.

Nestabilna veza može im biti teško preokrenuti glavu, zbog čega će se osjećati kao da više nema svrhe pokušavati. Umjesto da govore što nije u redu, mogli bi postaviti zid i zanemariti vas … Ali ignorirajte ih i pakao će se razbiti.

 

DJEVICA

Djevica može biti pretjerano kritična prema sebi i drugima, što ih može dovesti do osjećaja kao da nisu “dostojni” biti u dobrim odnosima. Ako već imaju dobar odnos, to ih može dovesti do nesvjesnog sabotiranja.

Djevici može biti teško govoriti u svoje ime kad im zatreba pomoć, što može biti veliki problem za nekoga tko traži samouvjerenog partnera. Također bi se mogli zabrinuti zbog najmanjih komentara ili argumenata, koji mogu biti neodoljivi za njihovog partnera.

 

VAGA

Vaga je profesionalac u izbjegavanju sukoba i čak će otići toliko daleko da će se pretvarati da nema problema u njihovoj vezi ili izbjegavati razgovor (a možda i raspravu) o tome. Vole poštenost i jednakost u svemu što rade, a ako se ne čini da je odnos 100% skladan, sažalit će se što se ne trude dovoljno.

Kad gruba voda zadesi vezu, Vaga će zadržati zamjeranje što je dulje moguće. To može izluditi njihovog partnera i pogoršati lošu situaciju. Vage su u sukobu između toga što ne žele biti same i nezadovoljstva, što samo dovodi do novih problema.

 

ŠKORPIJA

Škorpion je nevjerojatno strastven, što može biti dobro ili loše, ovisno o situaciji. Tijekom svađe njihova se strast može pretvoriti u nasilnu i ljubomornu prirodu.

Škorpion ne podnosi nepoštenje iako i sami mogu biti vrlo tajnoviti. Oni teško vjeruju ljudima i teško im je vjerovati sebi. Škorpion ne radi dobro s pasivnim partnerima; ako niste agresivni poput njih, nećete izdržati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4