Kako se ponašate kada ste ljubomorni, prema vašem horoskopskom znaku!

Kako se ponašate kada ste ljubomorni, prema vašem horoskopskom znaku!

16 rujna, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja): Rakovi ne doživljavaju ljubomoru vrlo često jer su kad su u vezi s nekim potpuno zaljubljeni i očekuju isto od svog drugog značajnog. Ako ipak postanu ljubomorni, zadržat će ga unutra sve dok se ne pretvori u ogorčenost. Kad jednom izdate Raka, nikada vam neće oprostiti.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza): Što god radili, ne obraćajte više pažnje ni na koga osim na Lava. Lava gotovo sve može natjerati u ljubomorni bijes. Neće se suzdržati jer misle da ne bi trebali.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna): Djevice vole kontrolirati svoje emocije, ali ispod svega toga mogu biti iznimno ljubomorne. Pogledajte im u oči i možete vidjeti njihove prave osjećaje. Ako su vam sumnjičavi, neće se suočiti s vama sve dok temeljito ne istraže situaciju i možda vam više nikada neće vjerovati.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada): Vage žele dvije stvari: svidjeti se i izbjeći sukobe. Nažalost, imaju tendenciju biti nesigurni i mogu postati ljubomorni. Budući da će učiniti sve kako bi izbjegli sukob i eventualno naljutili nekoga na njih, skrivat će svoju ljubomoru sve dok sami ne mogu odgovoriti od osjećaja.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog): Škorpion je najljubomorniji od svih znakova. Ljubomorni su na trgovkinju koja je komentirala vašu kupovinu vina i na vašeg plesnog partnera u četvrtom razredu. Škorpioni se mogu jako kontrolirati svojom ljubomorom i sposobni su to usmjeriti u produktivnija područja.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca): Strijelac je rijetko ljubomoran, pa čak i da jesu, to nikada ne bi priznali. Međutim, oni imaju veliki problem s prevarom i neće oprostiti ili zaboraviti ako sumnjaju da ste nevjerni.

Najbolje je odmah sjesti s njima i uvjeriti ih da s vaše strane nema indiskrecije kako njihova ljutnja ne bi eksplodirala.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja): Jarci su cijelo vrijeme ljubomorni, ali nikada neće govoriti o tome. Dobra je stvar što njihove rasplamsavanja ljubomore ne traju dugo.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače): Vodenjaci su nepredvidljivi i obično nikome ne pokazuju svoje prave emocije. Ne postaju ljubomorni, a da jesu, jednostavno bi ostavili osobu koja ih je izazvala ljubomoru i nastavili dalje bez objašnjenja.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka): Ribe su najmanje ljubomorne na znakove, ali ipak imaju svoje ljubomorne trenutke. Ribe su empatične i vrlo su svjesne osjećaja drugih ljudi. Ako postanu ljubomorni, njihovo prirodno suosjećanje izbacuje ih iz ljubomorne tirade. Ali oni zahtijevaju vjernost, odanost i pažnju, pa se potrudite da im to date.

Stranice: 1 2