3 znaka zodijaka koji će naučiti KAKO SI OPROSTITI i KAKO VOLJETI SEBE tijekom Chironove retrogradnosti u Ovnu od 16. septembra!

3 znaka zodijaka koji će naučiti KAKO SI OPROSTITI i KAKO VOLJETI SEBE tijekom Chironove retrogradnosti u Ovnu od 16. septembra!

16 rujna, 2021 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Kao Djevica, suviše dobro poznajete represiju. Jedan ste od onih koji vrijeđaju druge, ali što se tiče vlastitih sumnji, rijetko volite priznati da postoje.

Evo gdje retrogradna moć može djelovati na vas u oba smjera – probudit će vas u vlastitom lošem ponašanju, dok će vam dopustiti da oprostite sebi što nikada niste dopustili učvršćivanje ovih podataka o sebi. Uvijek ste osjećali da ako s vama nešto nije u redu, samo ćete ga zgaziti i nikada se s njim ne suočiti.

Nažalost, Chiron želi da to pogledate – da pogledate sebe, a budući da ovaj tranzit može biti od velike pomoći ako mu to dopustimo – moći ćete vidjeti što se događa u vama, a da to ne morate osuđivati.

Možda biste čak htjeli oprostiti sebi jer istina je da svi imamo loše navike i svi smo samo ljudi. Zamislite kako bi život mogao biti sjajan kad biste sebi mogli oprostiti? Možete, uz pomoć Hironove retrogradnosti.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Prolazili ste kroz cijelu sezonu prepuštanja, a sada kada smo u srcu i duši Chironovog retrogradnog, pojavljuje se i bol – pripremajući se za svoj kraj.

‘Otpuštanje’ o kojem govorimo bilo je bolno za vas, ali ta je bol također bila potrebna; morali ste doživjeti sve što ste prošli kako biste mogli steći znanje koje sada imate.

Spremni ste uzvratiti, spremni povratiti svoju moć. Možda nosite život vrijednu bol u srcu, potisnuli ste svoje osjećaje i pretvarali se toliko dugo da to nije ništa i da to možete podnijeti.

Ali ova vrsta represije je upravo Strijelac, a uz pomoć Hironove retrogradnosti konačno vam je dopušten okus slobode koju tako obožavate.

Sloboda uma. Sloboda da volite sebe – opet. Sloboda izražavanja bez tereta teške prošlosti. Spremaš se otpustiti svu bol, prijatelju … a to može biti samo dobra stvar.

Stranice: 1 2