Tri horoskopska znaka koji će se ŽELJETI RASTATI tijekom Sunca nasuprot Neptuna počevši od 14. septembra 2021. i zapitat će se ŠTO SE DOGAĐA!

Tri horoskopska znaka koji će se ŽELJETI RASTATI tijekom Sunca nasuprot Neptuna počevši od 14. septembra 2021. i zapitat će se ŠTO SE DOGAĐA!

14 rujna, 2021 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ovo je za vas zeznuti tranzit, Djevice, jer se možda osjećate prilično zbunjeno i sukobljeno u vezi s vašom sadašnjom vezom. Naći ćete se u propitivanju njihove svrhe u vašem životu. Jesi li to ono što si htio?! Neptun izvlači vaš unutarnji sukob i tjera vas da stvari vidite kao negativne.

Ova negativnost se pojačava retrogradno, potaknut će vas da vidite svog partnera kao bezvrijednog za vas, možda čak i ponižavajućeg. Možda se pitate zašto ste toliko dugo ostali s njima. Jeste li bili pod nekom vrstom uroka? Sva ta zbrka dolazi niotkuda.

Da, možda ste sumnjali u svog partnera tu ili tamo, ali ništa ovakvih razmjera. Kao da se neka veća sila igra s vama, zbunjuje vas. Tjera vas da se zapitate je li išta od ovoga vrijedno toga.

Djevo, možete li se provozati ovim tranzitom, vratit ćete se svom starom načinu razmišljanja, i to je ono što vam se savjetuje. Nemojte činiti nepromišljene poteze tijekom ovog tranzita. Nemojte se rastati, razvesti, odvojiti. Ovo je retrogradna iluzija. Proći će, nemojte si uništiti život zbog trenutnog unutarnjeg sukoba.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Za razliku od Djevice, spremni ste, voljni i sposobni djelovati prema osjećajima sumnje. Partner vam više ne izgleda kao partner, a vi želite izlaz. Kad jednom postanete potpuni s ovom idejom, a to će se dogoditi za vrijeme Sunca nasuprot retrogradnom Neptunu, imat ćete malo ili nimalo tolerancije prema osobi koja je trenutno u vašem životu  i na izlasku.

To je to. Vi odlučujete i djelujete. To može značiti da morate sami izaći na ta vrata. Ili možda čak nemate takvu vrstu strpljenja i razumijevanja. Mogli biste ‘izbaciti propalicu van’. Jesu li oni doista propalica?

Hoćete li se prema osobi koju ste nekad voljeli ponašati kao prema vreći smeća koju ćete otpratiti do rubnjaka? Ovaj tranzit otkriva ‘manje nego suosjećajnu’ stranu Škorpiona, što nije daleko od uobičajene stare strane Škorpiona. Ali vi ste jedan koji će iskoristiti priliku, a to se predstavlja kao potreba da prekinete svoju vezu i prijeđete na nešto novo. Jeste li toliko nervozni? Vidjet ćemo.

Stranice: 1 2