5 preslatkih horoskopskih parova koji čine najljepše bebe prema astrologiji!

5 preslatkih horoskopskih parova koji čine najljepše bebe prema astrologiji!

12 rujna, 2021 0 By Admin

2. Bik i Vaga

Bik i Vaga izgledaju dobro zajedno. Imaju sjajan osjećaj za stil i ljubav prema modi prenijet će na svoju djecu.

Ovaj par će se uvijek vidjeti s najbolje odjevenim bebama! Zamislite sve slatke mašne, elegantne cipele i preslatke odjeće koje bi ovaj par imao. Dijete Bika i Vage izgledat će lijepo od vrha do dna jer svojoj bebi žele samo najbolje.

3. Rak i Ovan

Rak i Ovan imaju dobre komunikacijske vještine i velike snove. Odgajat će lijepu djecu slobodnog i sretnog duha. Dijete koje ima roditelje Raka i Ovna uvijek će biti poučeno da je nebo granica.

Njihova će djeca postići velike stvari i uvijek će ponositi njihove roditelje! Zbog svojih dobrih komunikacijskih vještina, Rak i Ovan imat će dobru obiteljsku jedinicu s vrlo malo svađa.

4. Djevica i Jarac

Djevica i Jarac vrijedni su radnici za koje se čini da uvijek imaju sve zajedno. Prenijet će te osobine na svoju djecu. Djeca Djevice i Jarca bit će vrlo pametna i znat će kako se nositi sa svakom situacijom.

Njihova će djeca biti na putu prema uspjehu jer će biti pametna, vrijedna i lijepa iznutra i izvana!

 

5. Vaga i Djevica

Vaga iznosi ekstrovertiranu stranu obično sramežljive Djevice. Kad odluče imati djecu, njihova će djeca biti dobro izgovorena i prijateljska. Djeca Vage i Djevice brzo će se naviknuti na veliku grupu prijatelja svojih roditelja i voljet će biti u blizini ljudi.

Njihova društvena djeca razvit će vlastitu ljubavnu skupinu prijatelja prije nego što vi to shvatite, a mogli bi biti poznati i kao popularna djeca u školi.

Stranice: 1 2